reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po raz pierwszy :)

Ale napisały od rana a ja myślałam że mało co będzie ;)

karla śliczne fotki i zazdroszczę długich włosków, ja mam za ciekie na długie :(

Mój mąż się wczoraj kajał wieczorem hihi byliśmy rano na zakupach, nawet mam lody :D sorbet wiśniowy i waniliowo czekoladowe :-D zrobiliśmy sernik na zimno, sałatki troszkę tzw śmietniczka, pitę sobie kupiliśmy i sami wieczorem kebaba zrobimy.

A że byliśmy w realu upolowałam kilka rzeczy po te 5 zł dla maluszka :)

Zobacz załącznik 421092Zobacz załącznik 421093Zobacz załącznik 421094Zobacz załącznik 421095Zobacz załącznik 421096

No i kochane moje w Nowym Roku wszystkiego tego dobrego czego w tym nie było :)

Zobacz załącznik 421098

Nala ja na początku też takie łaskotanie czułam a teraz już są kopniaczki z każdym dniem coraz więcej i mocniej :)

Ostatnia edycja:
reklama
PODOBA MI SIE NECIUSZKA TEN FIOLETOWY BODZIAK STRASZNIE ;-)
zajadam spagetti jeszcze troche kochane ;-) i bede sukienke zakladac;-;-)

neciuszka: super body, no i juz jesteś szczęsliwa że je kupiłaś :-)
a ja zaraz zobacze czy mi mąz kupił lody o które prosiłam, bo mi juz do nich ucieka język

Ael: nie mam domestosu, ale mam w5 z lidla i tym zalałam i kawałek kamienia sam odpadł hihihi,

Atanek, magdalena no jak je zobaczyłam to aż mi się oczy zaświeciły :D były też takie same tylko różowe i błękitne. Szkoda tylko że głównie bodziaki były z koszulek wygrzebałam tylko ten jeden wzór bo już przebrane było, różową jeszcze widziałam jakąś.

Lamia no ja lody mam też :D będę potem pałaszować bo teraz to obiad robię.

A mąż jaki grzeczny dziś i pomaga we wszystkim haha :)

Będą raczej farmakologicznie wywoływać poród bo małej się nic a nic nie śpieszy a już troche mineło czasu a CC nie chce ewentualnie w ostateczności zagrażającej życiu lub zdrowiu

reklama
No Trochę Ci się córka nie pcha na świat :-)) oby wytrzymała do północy ;-)) buziaki ;-)

a ja w łóżku leżę, Sylwester pod znakiem zapytania, bo straciłam głos mam chrypę i ból gardła.. :-)

Aelku mój kochany :* chciałam Ci powiedzieć,że słabo nade mną wróżyłaś :p dziecka ni ma :-p

Do góry