reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po raz pierwszy :)

magda: ja mam 174 cm,
no nie a mi przez ciebie się chce tych lodów, ale z braku laku zrobiłam sobie kanapkę z bułki sałaty sera żółtego kiełbasy krakowskiej ogórka kiszonego i polałam ketchupem :-D, a no i wypiłam kwas z ogórków więc czekam na rewolucję :-)

reklama
Lamia no to wysoka jesteś!!! Ja póki chodziłam do szkoły to miałam kompleks na punkcie mojego wzrostu... wszystkie koleżanki po 160cm w kapeluszu a ja taka wieeelka! Strasznie chciałam chodzić w butach na obcasie wysokim a się wstydziłam (uwielbiam szpilki i wysokie obcasy) ale teraz na szczęście mój K ma 186 więc nawet jak ubiorę wysokie buty to zawsze jeszcze jestem ciut niższa...
Ja pierwsze co po ciąży sobie kupię to właśnie jakieś botki na wysokim obcasie :-p

Fasolka hahahahahahahhahahahahaha ale się uśmiałam!!!!! Ty jesteś udana!!

Danao- ooo widzę podobne wnioski mamy :-D ja też stwierdziłam, że skoro „dzieciok” nie chce przyjść to przechodzę na dietę :-) może mi to jakoś myśli zajmie ;-)

Lamia-
pięknie wyglądasz :-D nie marudź o wadze :-)

Dziewczyny chudziny ja ważę teraz 89 kg przy 164 cm :p

Ael a odpiórkać :D

mój wstał robię w kuchni tosty i nic się nie odzywam to teraz zły że ja się nie odzywałam trzasnął drzwiami i wyszedł, zrobiłam tej gadzinie też tosty to nie rusza małpa jedna

Fasolka haha ty niedobra się nie podzieliłaś :p

magdalena i coś narobiła? :p też mam ochotę na lody

lamia więc mnie rozumiesz, czuję się czasami jak trędowata po prostu

magda: no ja też miałam kompleks wyższości :-) w szkole podstawowej bo byłam najwyższa z klasy, w szkole średniej to było różnie, zle musze powiedzieć ze miałam szczęście do niskich chłopców przez co musiałm chodzić w płaskich butach;-) więc wiem co czułaś. Mój mąz ma 185cm i tez mogę chodzić w szpilach i sie nie przejmuję że jestem wysoka jak koza, ale za to nie głupia jak brzoza :-D

neciuszka: no to musimy olewać te nasze pseudo kolezanki , bo skoro są takie to znaczy że nic nie warte i szkoda czasu na myslenie o nich, tak piszę ale wiem że w głębi serca jest przykro jak ktoś na kogo liczysz cie zawiedzie. Nawet ci powiem ze ta moja tak była chyba przyjaciołka, to odkąd jestem w ciąży to w ogóle nawet nie zapytała ani razu jak ja się czuję ,obiuecałam sobie ze sie nie odzewę ale jakoś tak nie potrafię bo kolegujemy sie od ponad 10 lat dlatego ich zaprosiłam, ale nie spodziewałam sie ze nawet mi nie odpisze.
|Kobieto a co macie sami siedzieć dupska w auto i do zamościa przyjedźcie, a co krokiery mi wyszły dobre to będzie co jeść:-D

truskawcia
: jak bym nie marudzila to byś pomyslała ze polką nie jestem :-) bo przeciez nasz naród lubi pomarudzić ;-)

Ostatnia edycja:
No ja się mogę podzielić.... :zawstydzona/y:

Nie mogę!!! :wściekła/y: oglądam fakty a tam zapowiadali, że będzie o psu zakopanym żywcem!!! na szczęście go jakiś działkowiec zdążył odkopać i żyje!! Ja bym zabiła takiego człowieka!!!!:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

magdalena: dobrze ze ja tego nie oglądałam bo zawsze mnie coś trafia , ludzie są tacy okrutni dla zwierząt ze każdego takiego bym na karę smierci skazała

Boże mój mąz ogląda skoki i się podnieca bardziej niż jak bym goła przed nim tyłkiem machała i cycusiami wymachiwała :-p

reklama
no mój niestety pamiętał ,bo jak ja bym wiedziała to bym juz go zajęła zanim zasiadł do oglądania a tak to nic go nie ruszy

a gdzie to fifka: miała być wieczorem, ciekawe jak jej ktg wyszło?

Ostatnia edycja:
Do góry