reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
Eeeeee ja linka to widziała :p na nodze czekam żeby zobaczyc :-D

Mamoo wczoraj dziadki z tymi plackami, tera Irena następna genialna. nie mogę z tymi ludźmi.

Fasola no wiesz co myślałam że się uduszę ze śmiechu. Odcięłam schab od kości wstawiłam schaba w zalewe żeby się robił. I chcę kość na dwa i pieskom dać bo lubą sobie ogryzać. A ta moja genialna teściowa wzięła tą kość i gotuje stwierdziła że sobie zje/ obgryzie to co zostało na kości.

Aż mnie dziecko szturcha :D

Matrocha to musi być wspaniałe uczucie!! :tak: Aż zazdroszczę :-D

Lamiav ciuszki boskie!!Szykowanie kreacji dla dziewczynki musi być naprawdę fantastyczne! Ja dla chłopaka mniejsza wagę przekładałam do tego...

Ael ja mam te kupony, bo w szkole rodzenia dostałam, ale one właśnie są ważne do końca roku... a teraz mamy dość poważny deficyt kasy :-(

Pyscek
dziękujemy i nawzajem!! Co tam u ciebie? Jak się czujesz?

Ja już po dentyście! Zrobiła mi dwa zęby na raz i już mam wszystkie zdrowe! :-D YEY!!! :-) Dentystka powiedziała, ze ja po tym wymiotowaniu na początku ciąży tak zniszczyłam sobie zęby ze wiertło wchodzi jak w masło... mam strasznie odwapniony organizm przez maluszka i muszę pić wapno...

A przed chwilą był facet z serwisu i zmywarka jest dość poważnie popsuta... ale jutro rano powinni ją naprawić - do wymiany cała elektronika :szok: Teraz jeszcze bardziej dziękuję bogu ze jest na gwarancji... :no:

Neciuszka umarłam!!!!!!!!!!!!!!!!!! :-D :-D:-D:-D:-D:-D:-D

A teraz dla tych wszystkich, do których śnieg nie zajrzał mój widok z okna!! :-)
Zobacz załącznik 418474

A teraz uciekam do mamusi na obiadek i pomóc jej w ubieraniu choinki! Naszą K przyniesie dziś wieczorkiem jak wróci z pracy :-)
Miłego popołudnia!!! :*:*

reklama
Witam babeczki:)

Fifciu niestety teraz AGD jest tak robione aby za długo nie pochodzić. Koleżance ostatnio ZAPALIŁA się pralka. Ma 5 lat,po gwarancji ale jej mąż zadzwonił opierdzielił ,przyjechali spisali protokół i dostali nową pralkę. Mówił że w srodku małe cienkie druciki bez osłony! A to przecież woda i prąd. Przestałam zostawiać zmywarkę i pralkę włączone jak wychodze nawet na chwilkę do sklepu.

Dzisiaj się wystraszyłam nie na żarty ze się zaczęło. Mały się wiertolił od 23 do 4 w nocy. DO tego ból pleców(nie miałam wcześniej) i skurcze. Na szczęście po nospie się uspokoiło ale obawiam się że faktycznie nie dociągnę do stycznia.

Do góry