reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

milia trzymam kciuki, podziwiam Twój spokój, na pewno się uda!!!!
Magdalena piękny brzuszek i już jaki zaawansowany :-D ślicznie wyglądasz
Lamiav Ty to super laseczka jesteś, a na opalanki jakieś chodzisz bo taka marchewkowa jesteś? śliczny brzusio

reklama
Milia nic nie myśl! niczym się nie przejmuj tylko ciesz się, że w lutym będziesz mogła znów żyć nadzieją! I oby ta nadzieja nie była złudna tylko okazała się piękną fasolką!!!!!!!! <przytul> :*:*

Neciuszka no to fakt ale najbardziej mnie szokuje różnica 4 tygodniowa z 22 na 26 tydzień :szok:

Tylko okropnie mnie irytuje, że to takie małe wyszło...!!! Posługuję się programem photo scape, któraś z Was o nim pisała, tylko nie wiem która więc jak jest tu obecna to proszę o pomoc jak to zapisać żeby było większe :-p

Ostatnia edycja:
ma_gdalena...nie zauwazylam...ale sliczne brzuszki...! fajna pamiatka bedzie:-)
jezeli sie wyrobie do lutego z tymi wszystkimi badaniami, bo jest ich OGROM:szok: ile na to kasy pojdzie to nawet nie chce liczyc...
oby ten rok rozpoczal sie pieknie!

Od 16 godzin jestem na nogach, od 14 morduje się z małych, przez 13 godzin płacze co chwilę, ani razu nie spał od kiedy obudził się o 9, ja nawet nie mogłam nic dziś zrobić. Jestem sama, Paweł w pracy, siedzę i ryczę...

oj biedna ty... A kiedy Paweł wraca?
Najgorsze, że nie wiadomo czy mlodego coś boli czy ma zły humor po prostu...:/Jakby mówił, to by było łatwiej..;)
Trzymaj się kochana!

Madzia: jak sobie osoba nie poradzi, to prześle mi te zdjęcia.
Miałam dziś tak okropny dzień, że muszę się trochę odstresować;)

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry