reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
Wzięłam na próbę zobaczę jak wyglądają takie używane wdzianka i podejmę decyzję co dalej z wyprawką. Te takie neuteralne, więc jak by czasem się Łucja Kornelem okazała to będą pasowały ;-) przynajmniej częściowo bo różowe i kwiatki i tak odpadną.

Ostatnia edycja:
Zafasolkuję myślę, że te używane ubranka będą w idealnym stanie. Taki maluszek ich przecież nie zniszczy :))) A jednak to spora oszczędność. Ael pisała, że jej maluch strasznie szybko powyrastał z małych rozmiarów... :tak:

Zafasolkuję ja te małe rozmiary praktycznie wszystkie mam używane, tylko kilka sztuk kupiłam nowych. Jak mały nałoży je pare razy i będą za małe to i po co... po drugie pewnie jeszcze na odwietkach naniosą tego cała masę...

reklama
hej dziewczynki, ja tak siedze i wymyslam z moim jakie pytania mozemy zadac pani doktor w czwartek. sama nie wiem co tam mozna sie zapytac...ale jak juz place duza kase to wole o niczym nie zapomniec...:-)
dziewczyny, co do tej mojej pracy to prosze wszystkie dziewczyny, ktroe staraja sie o dzidzie dluzej niz pol roku o napisanie do mnie pw z mailem, przesle testy i zaczynam badania. chodzi konretnie o osoby, ktora moga byc nieplodne lub miec z tym problem...tylko dodatkowo z tego wzgledu, ze studiuje seksuologie, to badam jeszcze relacje z partnerem oraz zadowolenie z zycia seksualnego...jezeli ktos sie odwazy to poprosze o zasyp mailow!! te ktore juz zafasolkowaly, ale mialy jakies przygody wczesniej tez :-)

Do góry