reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po raz pierwszy :)

Aga czasem na początku ma się awersję do niektórych potraw lub zapachów ale później mija. Ja mam ostrą dietę ale to z powodu cukrzycy ciążowej:) Ogólnie nie jest tak źle;-)

reklama
Aga każda kobitka różnie to przeżywa, niektóre nawet nie odczuwają różnicy. Dla mnie dziwny jest ten wstręt do rzeczy który się zmienia, np ostatnio jak pomyśle o czymś słodkim to dosłownie niedobrze mi a to dopiero początek u mnie.

Ja śmigam do łóżka.
Dobranoc i spokojnej nocy kochane :*

Aga czy ty kobito ni masz co robić tylko sobie grzebać? :p

Boże Aneta rozje*ałaś mnie na amen XD

Fifka napisałaś o jabłkach i muszę iść po jabłko!!!!! A pękam!! Szczerze pękam! Aż sapie z tego obżarstwa... :-p

Aga ja nie wiem co jest ale ja od jakiegoś czasu potrafię zjeść 2 kg jabłek w jeden dzień....

Ja mam tak samo!!! Normalnie zachcianki na jabłka mam oszałamiające! A teraz dostałam skrzynkę jabłek malinówek z wioski i już praktycznie wszystkie zjadłam... :-D

Co do owoców to nie wolno przesadzać. Dwa jabłka dziennie max. bo może dojść do wzdęć . Moja przyjaciółka (6 m-ąc) po jabłkach wyladowała w szpitalu. Zjadła kilogram na raz;)
Też to oglądam ale chyba niepotrzebnie. Nakręca tylko i stresuje.

Tak? Ja potrafie zjeść i kilogram i dwa i nigdy mnie po tym mnie wzdeło... Jedynie jak najem się fasolki po bretońsku tak na śniadanie obiad i kolację :-D Nooo to wtedy to jest jazda:tak:

hahaha to musi Twoje szczęście mieć z Tobą wesoło:-)
Lekarz jej powiedział ze nie wolno przesadzać z ilością owoców .

O nie Fifka!!!! Najpierw wszystkim narobiłaś smaka na jabłka a teraz na fasolkę po bretońsku :angry: i to chyba będzie mój obiad na jutro!!
A teraz kochane uciekam bo jakoś źle się czuje, nie dość, że nażarta jestem jak świnka to jeszcze głowa mnie boli a chodzić w ogóle nie mogę bo moje spojenie łonowe mi na to nie pozwala :-(
Dobranoc :*

reklama
hahaha to musi Twoje szczęście mieć z Tobą wesoło:-)
Lekarz jej powiedział ze nie wolno przesadzać z ilością owoców .

Oj masz rację ze mu współczujesz... a mamy jeszcze wspólna kołdre :-D

O nie Fifka!!!! Najpierw wszystkim narobiłaś smaka na jabłka a teraz na fasolkę po bretońsku :angry: i to chyba będzie mój obiad na jutro!!
A teraz kochane uciekam bo jakoś źle się czuje, nie dość, że nażarta jestem jak świnka to jeszcze głowa mnie boli a chodzić w ogóle nie mogę bo moje spojenie łonowe mi na to nie pozwala :-(
Dobranoc :*

Sory no... ja sama sobie smaka narobiłam XD Kurcze mnie też ostatnio podczas spacerów w dole brzucha boli tak ze aż mnie zgina w pół... i tak sie zastanawiam co to... wy tu piszecie o tym spojeniu łonowym to moze to to?

Do góry