reklama
Aga każda kobitka różnie to przeżywa, niektóre nawet nie odczuwają różnicy. Dla mnie dziwny jest ten wstręt do rzeczy który się zmienia, np ostatnio jak pomyśle o czymś słodkim to dosłownie niedobrze mi a to dopiero początek u mnie.
Ja śmigam do łóżka.
Dobranoc i spokojnej nocy kochane :*
Ja śmigam do łóżka.
Dobranoc i spokojnej nocy kochane :*
donia 1980
Fanka BB :)
ja nie narzekam :-) wręcz przeciwnie, właśnie zajadam jabłuszko mniam :-)
Fifka
♥ Chłopcowa Mama ♥
Aga czy ty kobito ni masz co robić tylko sobie grzebać?
Boże Aneta rozje*ałaś mnie na amen XD
Fifka napisałaś o jabłkach i muszę iść po jabłko!!!!! A pękam!! Szczerze pękam! Aż sapie z tego obżarstwa...
Aga ja nie wiem co jest ale ja od jakiegoś czasu potrafię zjeść 2 kg jabłek w jeden dzień....
Ja mam tak samo!!! Normalnie zachcianki na jabłka mam oszałamiające! A teraz dostałam skrzynkę jabłek malinówek z wioski i już praktycznie wszystkie zjadłam...
Co do owoców to nie wolno przesadzać. Dwa jabłka dziennie max. bo może dojść do wzdęć . Moja przyjaciółka (6 m-ąc) po jabłkach wyladowała w szpitalu. Zjadła kilogram na raz
Też to oglądam ale chyba niepotrzebnie. Nakręca tylko i stresuje.
Tak? Ja potrafie zjeść i kilogram i dwa i nigdy mnie po tym mnie wzdeło... Jedynie jak najem się fasolki po bretońsku tak na śniadanie obiad i kolację Nooo to wtedy to jest jazda
madziulek20
wyczekana MAMUSIA :)
Pyszczku ja po prosze uwielbiam ciasta
A te porody to jakies idealne, zero krzyku, bolu i szybko dzidzius laduje na brzuszku mamy...
Martocha przykro mi strasznie... Trzymaj sie Kochana:-(
A te porody to jakies idealne, zero krzyku, bolu i szybko dzidzius laduje na brzuszku mamy...
Martocha przykro mi strasznie... Trzymaj sie Kochana:-(
ma_gdalena
Bartusiowa mama...
O nie Fifka!!!! Najpierw wszystkim narobiłaś smaka na jabłka a teraz na fasolkę po bretońsku i to chyba będzie mój obiad na jutro!!
A teraz kochane uciekam bo jakoś źle się czuje, nie dość, że nażarta jestem jak świnka to jeszcze głowa mnie boli a chodzić w ogóle nie mogę bo moje spojenie łonowe mi na to nie pozwala :-(
Dobranoc :*
A teraz kochane uciekam bo jakoś źle się czuje, nie dość, że nażarta jestem jak świnka to jeszcze głowa mnie boli a chodzić w ogóle nie mogę bo moje spojenie łonowe mi na to nie pozwala :-(
Pyscek
:)
zapraszam zapraszam jeśli lubicie banany to zapraszam, bo placek z bananem
reklama
Fifka
♥ Chłopcowa Mama ♥
hahaha to musi Twoje szczęście mieć z Tobą wesoło:-)
Lekarz jej powiedział ze nie wolno przesadzać z ilością owoców .
Oj masz rację ze mu współczujesz... a mamy jeszcze wspólna kołdre
O nie Fifka!!!! Najpierw wszystkim narobiłaś smaka na jabłka a teraz na fasolkę po bretońsku i to chyba będzie mój obiad na jutro!!
Sory no... ja sama sobie smaka narobiłam XD Kurcze mnie też ostatnio podczas spacerów w dole brzucha boli tak ze aż mnie zgina w pół... i tak sie zastanawiam co to... wy tu piszecie o tym spojeniu łonowym to moze to to?
Podziel się: