reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
Hehehehh no mozesz miec, ale zeby im pisac ze jestes polnaga:no:, helou!!!!!! Moze to po lutce ci sie cos tam ruszylo, zobaczysz jutro tempke jak jeszcze wzrosnie to dobrze, bo w drugiej polowie cyklu powinna byc wyzsza niz w pierwszej

Masz brac lutke przez 10 dni tak jak ci lekarz kazal, nie wiem czy ci kazal dwa razy dziennie czy raz. Ja biore dwa razy od 16dc przez 10 dni dupka. Potem jak odstawisz to dostaniesz @ i znow w nastepnym cyklu zrobisz to samo od 14dc lutke. I w nastepnym sprawdzisz czy dostaniesz @ bez lutki w prawidlowym czasie. Tyle. A jak tempka ci wzrosnie to sie ciesz, ale z tego co wiem to ci wzrosnie bo luteina podnosi tempke.

Masz sie wrecz cieszyc jak wzrosnie, bo tak ma byc!!!!!! I masz sluchac lekarza bo ja nie wiem na co lekarze Wam przepisuja leki. Wiesz tj tak ze ten sam lek jest na cos innego i tak jest wlasnie z lutka i dupkiem. Gdybym ja wziela od 14dc to bym sobie zaklocila owulke, a ty musisz wrecz wziac wczesniej bo regulujesz cykl dopiero. Heheheh, no siedze tu juz troche na tym forum to cos juz wiem, a ty za 3 miechy bedziesz sama doradzac innym nowym dziewczynom

reklama
W sumie z tego co widze to jestes tu dluzej niz ja :-). Ale ja jestem o trzy cykle przed toba jak chodzi o dupka (lutke)

Do góry