reklama
zafasolkujęodzaraz
Fanka BB :)
uuuuu a co cię zezłościło?
A wszystko ale teściowa dołożyła do pieca. Ciężko jest sprzedać samochód teraz i jeszcze nam się nie udało dziś go oglądał facet co daje naszym zdaniem za mało za niego. Kilka rzeczy do kupy plus to i tekst teściowej że może trzeba było go naprawiać do skutku i jeździć nim a nie drugi kupić. Tylko oni sami znaczy się rodzice namówili nas na to i to mnie tak wkurzyło a że hormonki działają to efekt gotowy był.
zafasolkujęodzaraz
wal babona niech se gada :-)
przyjdzie czas, ze sprzedacie samochód i się odgryziesz ;-)
idę do domu do jutra paaaaaa :*
przyjdzie czas, ze sprzedacie samochód i się odgryziesz ;-)
idę do domu do jutra paaaaaa :*
Ostatnia edycja:
S
Silmiriel
Gość
Co się stało Madziu?
Magd.a
Bo mój cudowny partner nie rozumie,że szczeniak musi wyjść cześciej niż dorosły pies i prosiłam go jak wróciłam z obiadu,żeby wyszedł z psami, odpowiedział,że dobrze położyłam się spać i pytam czy był, on że zaraz idzie i gra w jakąś *******oną gierkę
wkońcu mały nasikał, więc mu mówię,zbieraj dupe idź z psami- "no idę"
mały zrobił qpe i zszokowany zaczął sprzątać po sobie ( qrwa obleśne) więc wzięłam go i do pokoju wrzuciłam, ubrałam się i sama poszłam.. człowiek na nikogo liczyć nie może..
wkońcu mały nasikał, więc mu mówię,zbieraj dupe idź z psami- "no idę"
mały zrobił qpe i zszokowany zaczął sprzątać po sobie ( qrwa obleśne) więc wzięłam go i do pokoju wrzuciłam, ubrałam się i sama poszłam.. człowiek na nikogo liczyć nie może..
reklama
Atan
♥ mamusia Amelki ♥
magda współczuję:*
moj za to zrobili sniadanko to co chcialam rosolek i devolaja z frytkami(kulkami) moimi ulubionymi ;-) a jak przyszlam do kuchni po sok to mnie wyganial do wyrka ;-) ze mam nie chodzic ;-) tylko odpoczywac i zdrowiec ;-)
moj za to zrobili sniadanko to co chcialam rosolek i devolaja z frytkami(kulkami) moimi ulubionymi ;-) a jak przyszlam do kuchni po sok to mnie wyganial do wyrka ;-) ze mam nie chodzic ;-) tylko odpoczywac i zdrowiec ;-)
Podziel się: