reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
Hej klaniam sie przed lotem tescik wyszedl rowniez taki jak wczoraj pozytywny i mocny:) moj ukochany zareagowal troche dziwnie bo nie mogl w to uwierzyc:p byl w szoku a potem mnie przytulil i sie poplakalam:p ah jak juz dolece to naspokojnie wam opowiem:p

witajcie

Magenta: jeszcze raz gratulacje, :tak:

sil: cieszę się, żę z toba wszystko oki, i badania wyszły dobrze,

Aga_27: z twojego piesia to prawdziwy słodziak - ;-)

Atan: no brzusio jak się patryz, a może lepiej niech bęzie dziewczynka bo tu smae chłopy się narodzą, a tak mozna by sparować nasz dzieciaczki :-)

M_gdalena: śpioszki fajowe, ja jeszcze nic nie kupuję ale już mnie mrowi ,żeby chociasz jakiś mały drobiazg kupić. W rodzinie moje siostrzyczki (blixniaczki ) tylko czekaja jak na start żeby wystrzelić i kuopować malusie ciuszki, bo ja pierwsz dzidziusia z mojego domu bede miała, także i rodzice tez juz planują całą przyszłość:)))

mineralna: a czy ten twój to ma dzieci?? mam nadzieję ze nie bo bycie macochą (okropne słowo) nie jest łatwe, ile bym się nie starała to mały i tak nie traktuje mnie tak jak bym chciała, a wręcz wykorzystuje moją dobroć i starania, no ale jest z rozbitej rodziny wiec nauczył sie takich zachowań zeby przetrwac

Kochane wczoraj na wieczór bolał mnie bardzo brzuch, tzn. tak bardziej po lewej stronie od jajnika no i ten mój kręgosłup mi dokucza.
A czy z ty sikaniem to jest przez całą ciążę ??? bo w nocy mam juz dosc wstawania

Cześć dziewczyny, to 10 dzień po owulacji i dziś zmierzyłam tempkę tam gdzie radziłyście i miałam 36,8'c. Otworzyłam tylko oczy i sruu ;) No nic, tak jak mówiłyście wcześniej to nic nie oznacza jak się wcześniej nie mierzyło.. pozostaje czekac do 1 wrzesnia na tescik..brzuch ciągnie, jestem notorycznie zmeczona i chodzę spać o 21.00. Jak to nie ciąża to zaczne się martwić o swoje zdrowie ;/

Cześć dziewczyny, to 10 dzień po owulacji i dziś zmierzyłam tempkę tam gdzie radziłyście i miałam 36,8'c. Otworzyłam tylko oczy i sruu ;) No nic, tak jak mówiłyście wcześniej to nic nie oznacza jak się wcześniej nie mierzyło.. pozostaje czekac do 1 wrzesnia na tescik..brzuch ciągnie, jestem notorycznie zmeczona i chodzę spać o 21.00. Jak to nie ciąża to zaczne się martwić o swoje zdrowie ;/
Nie nakręcaj się, nie nakręcaj się, nie szukaj objawów bo jak jednak przyjdzie @ to będzie ci bardzo przykro. Ja w pierwszym cyklu kiedy stwierdziłam, ze może się uda tak się nakręciłam, ze się później pozbierać nie mogłam i wierz mi nie byłam jedyna.

nie, nic nie płacę , to szkolenie z funduszy unijnych dla pracowników z agencji rozwoju lokalnego

matrocha: ja naprzykład wcale nie czułam się zmęczona i włściwie do tej pory nie jestem bardzoej senna niz byłam, także to może by i ciebie tylko zmęcznie, nie zniechęcam cie ty lko jak pisze zafasolkuje, rozczarowania są okropne,

reklama
Do góry