reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

widzę że wszystko po staremu - Ael nadal wszystkie krótko trzyma :-D

Ktoś musi :p

Mineralna w końcu, śliczny brzunio, proszę całus dla maluszka :*

Madziu to nie chodzi o wpływ czy nie tylko o temperaturę jaką wytwarza spód laptopa, nawet opieranie na krawędzi poniekąd wpływa na brzusio. Dlatego czy krawędzią czy centymetry od brzucha, nie można trzymać ze względu na jego przegrzanie.

Ostatnia edycja:
reklama
Atanku dobranoc:****
Kasia cieszę się, że masz taka determinacje no i małe wakacje pewnie też pomogły odpocząć choćby od staranek. Dały takie świeże spojrzenie...ooo..to jest lepsze określenie

Ael to oczywiste - od tego cię tu mamy :-D

dziurko wakacje jakoś niespecjalnie dały odpocząć w tej kwestii ale to już za mną i trzeba iść dalej z podniesioną głową!

Ael nic mi się nie przegrzewa :-D Przez puchową kołdrę nic nie czuję, a poz tym opieram przednią częścią która ciepła nie jest!

Ide spać dziewczyny! Do jutra!! :*

Kasiu no nie, choć z małżem mieliśmy jakieś nieporozumienia dziwne między sobą. Brałam clo co wcale sytuacji nie polepszało. Ale w starankach nie ustajemy

Ahahah dziękuję, niech wie i własnie dziś gdzies za godzinę mam przyjść do niego do pracy. Dzis się weekend zaczyna więc biedaczysko do 1 pracuje a że mnie tak ładnie dziś prosił, żebym przyszła no to cóż....dałam się uprosić, a co! Poza tym muszę takiej jednej pokazać, że między nami jest idealnie więc rozumiesz....

reklama
Do góry