reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
Cześć Amalfi, wieki całe, wczoraj dziewczyny się o Ciebie pytały :)

Zarzekałam się, jak Wy, że żadnego zwierzaka, jak mi kocica na rękach umarła (umarła i już, żadne zdechła). Wytrzymałam od listopada do marca. I mam takiego kociego łobuza :) Psiaczka dłużej nie miałam, bo prawie dwa lata.

Dagne, życzę miłego urlopu :)

Kurcze, zaraz każda pojedzie, a ja zostanę sama :sad: bo my nigdzie nie jedziemy :(

Dagne miłego urlopowania się :-) bądzcie grzeczni :-D

sil nie martw się :-) ja też na żadne wakacje nie jadę :-) w UK też będę pracować :-) i zajmować się kuzynem dodatkowo ( ciotka Magda go wyszkolo jak ta lala :-D, bo podobno łobuz jest straszny :-D)

Sil, przepraszam bardzo ...a JA?:eek: Zostaję w domu i mimo naszych planów weekendowo-rocznicowych(ach własnie, tyle razy miałam Ci Sil podziękować za sugestie w tej sprawie ale zawsze zapominam, a więc DZIĘKUJĘ i buziak:*)no to nici z wyjazdu bo kasa potrzebna na moje badania i wyjazdy do Łodzi.

Oj, dobra, już nie marudzę. Powinnam się cieszyć, bo budowa w toku, prąd już mamy na działce, o wodę wystarczy iść do ojca byłej mojego (sic!) i tyle, a mnie jakieś smutasy napadły... Już będę grzeczna. Chyba sobie Shreka włączę

Fifka, jakie plamienie? Kolor? I czy to czas na @, jakby był normalnie, bez ciąży?

Plamie na brudny róż. Nie mocno, ale na tyle żeby slady na bieliźnie zostawić. Dzwoniłam do gina i kazał wziąć dupka i nospe i leżeć. O 15 mam do niej jechać. Ale boje sie jak cholera... ostatnie moje poronienie wyglądało podobnie...

reklama
To leż. Dupek pomaga, jak ja zaczęłam na nowo plamić wzięłam 4 na raz, po kontakcie z ginkiem i przeszło. U Ciebie też tak będzie na pewno. Dlatego pytam, czy to termin @, bo czasem się zdarza. I postaraj się nie denerwować, prześpij się, cokolwiek, by zapomnieć.

Do góry