reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po raz pierwszy :)

Sil mnie daleko do wózka ale czasem jak idziemy przez miasto wiadomo do wózków sie zagląda, na ciężarne z nutką zazdrości patrzy i się tak na przyszłość obserwuje. I właśnie te X-lander 3kołowce są okropne jak dla mnie ale te z 4 kółkami to już są ładniejsze...ale droższe.
moja kuzynka zanim jej synek skończył 2 latka zdążyła kupić 3 wózki, bo mimo iż były z wyższej półki to nie wytrzymały małego urwisa.
A co do kołyski to juz teraz mam obiecaną śliczną, wiklinową kołyskę ale taką wielkości łóżeczka, nie jakaś mała. Z tego co wiem to była ona robiona na zamówienie.

reklama
Mnie na X landera nie stać, bo... nie stać nas na zmianą auta, a on do żadnego naszego się nie zmieści :p więc wybór prosty.

Muszę się pochwalić :):) Mamy pozwolenie na budowę :-D

OO Sil to pogratulować, kolejny etap macie za soba!:-) Ponoć właśnie pozwolenia i tego typu sprawy są najgorsze, no może potem wykończeniówka.

Może w totka wygracie, starczy i na domek i na nowe autu:-)

Nam zajęły papiery dwa lata. Teraz będzie ciężko, bo kasa nas trzyma, ale damy radę. Bo chcemy bez kredytu jak najwięcej się da i liczymy, przeliczamy, ale jakoś się uda :)

2 lata to faktycznie długo ale jak już stanie domek to dopiero radość:-)
A uda Wam się na pewno, jeśli się dąży wspólnie do jednego celu to nie ma siły żeby nie wyszło:-)

Witam dziewczyny....już patrze które następne zaciążone:-D

Mineralna pięknego masz braciszka, i rzeczywiście możesz poznać uroki macierzyństwa. Zazdroszczę:-)
Ael jak Tobie te tygodnie szybko lecą....ja patrzę na mój suwaczek i wydaje mi się ze stoi w miejscu
Moniś masz sny o dzidziusiach bo dużo myślisz o tych sprawach, ale trzymam kciuki żeby były prorocze:tak:
Claudusia Słoneczko strasznie mi przykro i współczuję:-( Wiesz przynajmniej że oboje jesteście płodni i możecie zrobić wiele nowych istnień. Przytulam Cię
Paluszku oooj jaka piękna fasolka, a jaka duża. Już nie mogę się doczekać kiedy swoją dzidzię zobaczę:-)
Donia mąż był z Tobą na USG? mój tez chciałby iść:-) miałaś normalne czy wewnętrzne? Gratuluje, to musi być radość jak się zobaczy takiego małego "wielkiego" człowieczka
Fifka a chciałabyś bliźniaki?:-) u mnie jeszcze nic a nic nie znać że jestem w ciąży
Mnie mdli jak tylko rano otwiera lodówkę, ostatnio żyję tylko na owocach bo po nich nie wymiotuję:baffled:
Soglam piękny maluszek będzie z tej fasolki:-) też mam zakaz seksu:crazy:

Soglam co ten lekarz tak Ci nagadał? zły dzien miał czy co??? głupoty jakieś, wszystko w porządku, dzidziuś ma wieeelki pęcherzyk do odżywiania i ma już 0,6 cm wielkolud :)
powodzenia i nie przejmuj się

Sil gratuluję pozytywnych formalności, a z wyprawką to się śpieszycie :), ja sobie obiecałam 6-7 m-c na latanie po sklepach :)

Dziura nie nakręcaj się bo dam po dupci!!! fasolka czeka na Ciebie i jak będzie Ci pisana to zejdzie do Was, a TY nerwami tego nie przyspieszysz. My staraliśmy się ponad 2 lata, w tym 14 cykli z mierzeniem temp ipt.

AAA i widziałam dzisiaj, że dziewczyny pisały że nie nalezy mierzyć i monitorować. No nie do końca sie z tym zgodzę. Czasem owulka się przesunie i lepiej wiedzieć, że starania jeszcze mają trwać. Nie mówię o sexie na zawołanie, ale świadomość jest w cenie :)

oj oj donia tylko nie po dupci, po łapkach możesz bić! Wiem, że jak ma być to będzie ale wiesz jak jest..czasem żeby sobie ulżyć trzeba ponarzekać :-)

Tak was sobie czytam i czytam i udalo sie nadrobic ;p od rana duzo nowych wpisow.
Mi udalo sie zalatwic zastepstwo w pracy i lezakuje sobie w domku. Jak wrocilam p o 12 to padlam i spalam az do 16:20!!

Wymordowalo mnie strasznie :(

My zamierzamy w tym miesiacu porobic potrzebne badania i zobaczymy co to sie dzieje. I troszke sobie odpuszczam...zmeczona jestem tym wszytskim..

reklama
A ja Wam powiem dziewczyny, że na razie w ciąży czuję się świetnie;) Nic mi nie dolega... jem wszystko... oprócz ryb, których nigdy nie znosiłam ;)))

Do góry