reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
Pierwsze co to mam ochotę pójść i wymordować wszystkich w tej firmie. I tak jechali sobie sami w dupę nie przykładając się do szkoleń a teraz mają żale do tych zatrudnionych w ciągu kilku miesięcy, że sobie rady nie dają. Mojemu powiedzieli, że jest za wolny, ale gdy on odrzekł, że może i wolny ale z jego linii nie ma zwrotów złych zapakowanych worków to już nic nie powiedzieli... Najgorsze jest to, że czekaliśmy aż wyrobi uprawnienia elektromechanika, które kilka lat temu mu wygasły, w ten sposób to on ma zapewnioną pracę. Ale w lipcu wyślę go na ten kurs by zrobił to będzie plusik w cv.

Ael no właśnie, nie trzeba się załamywać tym bardziej jeśli Twój wie, że pracował dobrze, że nie ma sobie nic do zarzucenia. Postępowanie Jego firmy świadczy tylko o tym, że nie zalezy im na dobrym pracowniku ale na szybkim a co za tym idzie niekoniecznie rzetelnym

ja jestem ciekawa co moj mi powie jak wroci czy mnie przeprosi

AeIreda kochana tule mocna szkoda ze nie mogo wam pomoc jak byscie tutaj byli szybko bym wam pomogla znalesc prace kochana 3 majcie sie cieplo i oby szybko sie wam wszystko ulozylo:*

Atanek- kochana nie martw sie nie zdradze nikomu twojego sekretu:) ja tam chodze do stomatologa a nie na donosy hihi:p wiec mozesz spac spokojnie:) a ceny poszly do gory czy stoja w miejscu bo was odwiedze w lipcu:p i jest jeszcze ten mlody brunet bo dobrze zabki robi:) i wyrywa:p ?? chyba syn wlasciciela?

ceny stoja ale mamy sie przeprowadzic na sciegiennego jest jest dr, krzys ;-) goscie sie shodza wiec koncze bede wieczorkiem ;-) w lipcu moze sie spotkamy na mojej zmianie ;-)do poznego wieczorka ;-) tyrzymajcie kciuki by moi rodzice zle nie zareagowali na ciaze bo dzis sie dowiedza po 23 bo wtedy maz wroci z pracy ;-)ale sie boje tego ...milego popoludnia:-)

Atan dobrze bedzie beda sie cieszyc :)
Ael - trzymaj sie i glowa do gory dacie rade, macie motywacje.
My zmykamy na dzialke do rodzicow pogoda jest wiec posiedzimy w ogrodku albo poleniu****emy w hamaku :)

Ja chce juz do domku !! Dluzy mi sie dzisiaj niesamowicie w pracy !! :((( I jeszcze dopadl mnie fatalny humor :( A wczoraj bylam cala w skowronkach ;/ wrrrr ;/ ;/ ;/ Pewnie zmiany nastroju przed @ ;/

Atan trzymam &&& zeby wszyscy sie ucieszyli!!!
dziurko z tym ginem to jeszcze sie wstrzymam bo chdze do niego od niedawna a slyszalam ze dobry wiec dam mu jeszcze szanse, to on mi pco stwierdzil w marcu, ale jak mi teraz badan nie zleci to chyba zmienie bo juz mi kiedys powiedzial ze od badan sie w ciaze nie zachodzi :-)
ten dzisiejszy sikacz to sobie mysle ze moze za wczesnie (12-13 dzen po owu) i zastanawiam sie czy nie isc na bete w poniedzialek i jak bedzie negatywna to odstawic dupka

reklama
Kasia a no chyba, że tak, trzeba ginowi dać szanse. Fakt od badań się nie zachodzi w ciąże ale my się długo staraliśmy i dlatego tyle tych badań, szukaliśmy przyczyny. Hm...no ja to w gorącej wodzie kąpana i pewnie w poniedziałek byłabym pierwsza w lab...na bete:-)
Atan zobaczysz, że wszystko będzie ok, rodzinka bedzie skakała z radości:-)

Ostatnia edycja:
Do góry