reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
mi nic niemow tez mi sie po ślubie i przed przybralo ;-) ja lubie duzych facetow ;-P nie lubie chudzielcow bo jak sie przytulasz nie moga mi sie zabardzo rece sklejac z tylu bo sie czuje jak bym kosciotrupa dotykala ;-)tak juz mam ;-)
wiecie co uznalam ze lubie ogladac zdjecia slubne ;-)

Alredka to sie przykleila do swojego po tym szpitalu ze juz niema jak do nas pisac ;-) milego przytulania zycze ;-)

Ostatnia edycja:
Ja też uwielbiam swoje zdjęcia ślubne... dość często je oglądam :-)
Chciałabym to jeszcze raz przeżyć... no mój mąż raczej nie, bo był wtedy tak zestresowany, że szok... Ale całą przysięgę pięknie mi złożył....

a ja przy przysiendze sie zacielam bo mi powietrza zabraklo ;-P
wychodze z pracy wiec narazie kochane ;-) bede bozno albo moze uda mi sie w trakcie przed impreska wejsc na chwilke wiec papap ;-)

Ostatnia edycja:
a ja przy przysiendze sie zacielam bo mi powietrza zabraklo ;-P

No ja powiedziałam bez zająknięcia... A najważniejsze była dla mnie opinia mojej babci, która powiedziała, że tak pięknie i szczerze wypowiedzianej przysięgi jak ja wypowiedziałam nigdy nie słyszała... A właśnie na przełomie 2005-2010 r. mieliśmy w rodzinie sporo ślubów, na których była moja babcia i strasznie było to dla mnie ważne, gdy powiedziała to przy wszystkich...

W sumie tak jest, że ja męża kocham ponad życie... i nie chce myśleć co bym zrobiła sobie, gdyby jego zabrakło...

Ha! A ja jeszcze mam szansę!
My z P. z racji konfliktu z księdzem braliśmy tylko ślub cywilny. Za wszystko płaciliśmy sami, za wesele itd i na sesję fot. zabrakło nam kasy,fotograf był ale nie taki jakiego chcieliśmy. Postanowiliśmy, że kiedyś weźmiemy kościelny ale wtedy będzie biała piękna suknia( na cywilnym miałam krótką, ecru kieckę) i prawdzista sesja fot. taka w górach, w ruinach zamku...no w plenerze:-)

witam - pozno dzis zawitałam, ale sprzatalismy z M. mieszkanie, potem kogiel mogiel na tapecie no i troszke przytulasków :) hihi
a teraz zajadamy sie bobem :) mniam

reklama
Mój mąż zaraz przyjdzie z pracy... zobaczymy jak się zachowa po porannym nieporozumieniu między nami... Obiadku nie zrobiłam, bo musi być przecież jakaś kara :-)

K&M uwielbiam bób.... poczęstujesz troszkę :-D

Do góry