reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

Nie powiem Ci jak to zrobiłam, bo nie wiem... Kombinowałam i się pojawiło :) Ale drugi raz bym już tego nie zrobiła :D

reklama
jak masz strone z wynikiem to nadus na klawiaturze klawisz prtscr i wejdz w painta i wklej i wytnij sam obrazek twarzy i zapisz i masz zdjecie ;-) ja zawsze jak nadusze na szybka odpowiedz dwa razy pokazuje mi sie nowa strona do wpisania wiadomosci i wtedy jest dogory kolo emotikonek taki spinacz i wtedy dodajesz zdjecie ;-)

dzidzi 1.jpg
oto nasze maleństwo :-) jej słodkie , już bym chciała je przytulić ;-)

oboje mamy śliczne oczka, mój twierdzi i wszyscy że ja mam śliczne oczka, lecz ja uważam że mój mąż ma śliczne :) hehe więc aby się nie kłócić oboje mamy śliczne :-p

jak chcesz zobaczyc moje oczka to na faceboka zapraszam ;-P
klari to chyba chlopak ;-) śliczny ;-) kazda ma inne ;-)

Witam witam :))

Niestety nie moglam was sledzic na bierzaco a teraz nie uda mi sie wsszystkiego nadrobic :( Zauwazylam tylko ze Vanil miala piekne II kreseczki na tescie :) Gratuluje kochana ;* :))

A co to z apiekne zdj dzieciaczko w waszych postach ?? :D

Lovka gratuluje obrony :) Pani mgr ?? :D

reklama
Klari również śliczne maleństwo :)
ciekawe czy na "żywca" też nasze pociechy będą tak samo wyglądać :-)
a co do moich oczek i partnera Atan to również zapraszam na facebook :)
She kilka potów wyżej jest stronka podana gdzie możesz sprawdzić jak będzie Wasze maleństwo wyglądać, rób teścior na niej i wklejaj zdjątko bo ciekawe jesteśmy jak Wasze małe będzie wyglądać :-)

znalazłam : http://www.zobacz-dziecko.pl

Ostatnia edycja:
Do góry