reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

no to dobry znak że nie spada. A cykle masz w miare regularne? :-)

Dariab- daj znac jak u Ciebie!

Ostatnia edycja:
reklama
Ja mierze temp 3 razy dziennie zalecenie lekarza i zauwazylam ze o kazdej innej porze mierzenia jest inna temp ale taka sama rano przewaznie 37,1 w południe 37.4 i wieczorem 37,2 i tak zawsze ew. rano jest 37

Ja uważam że nie warto obliczać i w dzień albo przed owulacja z dzień dwa jak najwięcej seksu bo to nic nie daje ja odpuściłm i za niecałe dwa tygodnie zrobilam test i bach

mineralnakocica- mierzenie temperatury w ciąży to troche coś innego niż obserwacja cyklU.Sama wiesz ze mierzenie temperatury pomaga ustalic dni płodne. Jeżeli ktoś ma nieregularnie okres na przykald, to na podstawie danych z wykresów lekarz jest w stanie ustalic w której fazie jest coś nie tak i wtedy moze ustaliś najwłaściwsze leczenie.

Wiem wiem też miałam problemy z określeniem cyklu wyliczenia ale to albo sluz sie nie zgadzał albo tempertura więc powiedziałm co ma być to będzię

Trzymamm kciuki za was wszystkie &&&&&&

No... tak najlepiej - co ma byc to będzie :-);-) a jak sie dziś czujesz???

No a mój M. wczoraj stwierdził że nie odpuści tego cyklu heheh bedzie wesoło.:-) ufff

Ostatnia edycja:
Wspaniale sie czuję musze jeszcze iść zaraz do sklepu bo nic zabardzo nie ma a tak mi sie nie chce :)

leniwa sie zrobiłam :)

A panna też sie o dzidziusia stara?

Basti no lutka w sumie sterowala mi cyklem bo po odstawieniu na 4 dzien przychodzila ostatnie cykle to 28-29 juz dawno nie mialam ponad 30.

U mnie np skok tempki i bole podbrzusza nie porkyly sie z owulacja wszystkie pieknie a pecherzyk nie pekal po prostu wiec tylko monitoring daje 100% ze owu byla

Nie umie tego zrozumieć ja odłozyłam tabletki i odrazu zaszłam w ciąże no odrazu napewno bo jak byłam 21 kwietnia na wizycie to mi powiedziałm 4-5 tydzien a ja 16 odrzuciłam tabletki

Nie wiem co myśleć na necie wyczytalam że 4-5 mm to 7 tydzien a moje maleństwo ma 4,5 mm

i tyło coś takiego 7 tydzien( 5 tygodni po poczeciu) te tygodnie jakoś inaczej sie liczy?

reklama
wiem, wiem... A bierzesz teraz cały czas luteine jak ją przyjmujesz???

Nie umie tego zrozumieć ja odłozyłam tabletki i odrazu zaszłam w ciąże no odrazu napewno bo jak byłam 21 kwietnia na wizycie to mi powiedziałm 4-5 tydzien a ja 16 odrzuciłam tabletki

Nie wiem co myśleć na necie wyczytalam że 4-5 mm to 7 tydzien a moje maleństwo ma 4,5 mm

i tyło coś takiego 7 tydzien( 5 tygodni po poczeciu) te tygodnie jakoś inaczej sie liczy?

mineralna- oblicz sobie na tej stronce!
http://dziecko.haczewski.pl/index.php?cykl=29&dzien=15&miesiac=11&rok=2010&bg=000

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry