reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz drugi , powiększamy rodzinę :)

Ok zaraz sobie zrobie :) pamietam jak staralismy sie o Alusie to tez pisalam z Dziewczynami z forum mam nadzieje, ze ktoras z nas szybko zaciazy I wtedy pojdzie juz fala brzuchatek :D

reklama
Hej dziewczynki:-D
witam wieczorową porą. Mi dziś dzień szybko zleciał, ogarnęłam w domku, odebrałam małego ze żłobka i poszłam do pracy. A le w związku z tym że jutro jadę do rodziców chciałam powiedzieć że będę wieczorkiem. O jaki ładny suwaczek , tak mi się przypomniało jak z koleżanką spacerowałam i mówiłyśmy że do świąt jeszcze 3 tygodnie a ty już kolejne nadciągają. Za szybko ten czas leci. Ja mam nadzieję że do świąt będę w ciąży i do pracy nie pójdę:tak: Buziaki , kolorowych snów

Witam z samego rana :) ale mialam poranek! I 7 rano dzwoni telefon zaspana zobaczylam, ze to moja siostrzyczka. Odbieram slysze jej trzesacy glos I boje sie odezwac (boje sie ze pewnego dnia zadzwoni telefon, ze dziadkow juz mie ma) no wiec odezwalam sie a ona czy siedze a ja ze leze spie a ona JESTEM CHYBA W CIAZY :D I juz przestalam spac! 3 dni spoznia sie jej @ test robila 3h po ostatnim sikaniu po poludniu powtorzy. Mam naadzieje ze wszystko bedzie dobrze w lutym 2013 porobila w 10tyg :( strasznie to przezywa do dnia dzisiejszego.

Hej dziewczynki ;-)
Ja świąt Bożego Narodzenia nie lubię.... zawsze kończą się jakąś awanturą (odkąd pamiętam).
Mili a wstawiłaś link w sygnaturze w profilu? Trzymam kciuki za siostrę ;)
Moja młodsza siostra też jest w ciąży coś koło 17 tygodnia w każdym razie termin ma na luty. To jej pierwsze dziecko. Tak się zastanawiam czy ja też tak przeżywałam swoją ciążę (ale chyba tak).
Wczoraj kupiłam test, ale leży w szafce bo się boję jednej kreski :-( Chciałabym już być w ciąży, zwłaszcza, że boję się konsekwencji posiadania 2 dzieci i boję się że w pewnym momencie się rozmyślimy.... Ogólnie wszystkiego się boję :-D Ok spadam ogarnąć chałupkę bo jakiś bałagan mi się wkradł, a potem śmigam po wyprawkę do zerówki dla synia mojego bo się dzisiaj dowiedziałam że trzeba zakupy zrobić :zawstydzona/y:
Papapa miłego dzionka życzę

reklama
Hej :-)

Zainstalowalam sobie specjalnie BB w tel zeby was częściej czytać ;-)

Ja dostałam dzis okres . Wiec w końcu zaczynam oczyszczać organizm :-)

U mnie w De tez juz są ozdoby swiotecZne w niektórych sklepach ;-)

ImageUploadedByForum BabyBoom1409386600.096195.jpg

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1409386600.096195.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1409386600.096195.jpg
    28 KB · Wyświetleń: 148
Do góry