reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz drugi , powiększamy rodzinę :)

Dziekuje za gratulacje kochane ;**

Mili tak mam national insurance number. Zastanawiam sie tylko czy juz w tyg isc do gp czy zaczekaj jeszcze tydzien jak myslisz?
Haha ja mam jeszcze trzy do zrobienia to jak pojde z 4 to moze mi tez odpusci robie nastepnego ;p

reklama
Dziekuje za gratulacje kochane ;**

Mili tak mam national insurance number. Zastanawiam sie tylko czy juz w tyg isc do gp czy zaczekaj jeszcze tydzien jak myslisz?
Haha ja mam jeszcze trzy do zrobienia to jak pojde z 4 to moze mi tez odpusci robie nastepnego ;p

Ja poszlam odrazu bo mialam plamienia ale teraz jak zajde mam nadzieje :) wyslij troche fluidkow :p do pojde w polowie 6tc :) testuj co drugi dzien I porownuj kreski a jak skocza Ci sie testy wtedy idz do gp :)

Smile pare dni temu pisalam ze jeszcze gratulowac nie bede ale to fasolka =) no to już gratuluje oficjalnie hehe :-) super wiadomość, mam nadzieje że w najbliższym miesiacu każda z nas będzie taka szcęśliwa jak Ty :-D

Malinka dziekuje :-)

Nie moglam sie powstrzymac z suwaczkiem. Dzidzia urodzi sie w sam raz na moje urodziny, piekny prezent bede miala:-D
Nie wiem czy mam was opuscic czy zostac ;(
Tak bardzo trzymam kciuki za was i troszke sie zadomowiłam tutaj ale zrozumiem jak mnie wygnacie.

Skoro mnie nie wyganiacie to wysylam ciązowe fluidki, troszke różowych ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
i troszke niebieskich ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~tylko podzielcie sie sprawiedliwie zeby kazda dostala :-)

reklama
Do góry