reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po poroneniu - objawy ciąży?

Unavare

Aktywna w BB
Cześć dziewczyny,
Poronilam ciążę w 6 tyg na początku sierpnia. Lekarz kazał nam odczekać miesiąc i dalej się starać.
Dni ok 24-26 września były owulacyjne(wiem że to te bo od paru miesięcy obserwuje śluz). Moje cykle trwają 31 dni.
Zauważyłam u siebie takie objawy :
Wczoraj w nocy dwa razy uklucie lewego jajnika, które trwało krótko. Rozoulchnienie i mocniejsze ukrwienie macicy, a dziś rano na papierze tealetowym lekko różowy śluz ale malutko go było.
Myślicie że to mogła byc implantacja?
Zadaje to pytanie na forum bo zaraz oszaleje, strasznie się boję że sytuacja sprzed dwóch miesięcy się powtórzy i potrzebuje obiektywnej opinii.
Jak myślicie kiedy mogę pójść na hcg z krwi??

Ostatnia edycja:
reklama
reklama
reklama
Ahh.. Rozumiem. No cóż. Jak nie wytrzymam to pójdę w pon lub wtorek na betę lub zaczekam do terminu miesiączki.
Ale ciężko się nie nastawiac..
Może po prostu idź na betę, najwyżej za parę dni powtórzysz. Badanie nie jest super drogie. Ja przy zagnieżdżeniu miałam np. taki bardzo mocny ból piersi, dość krótki. Czytałam, że niektóre dziewczyny też tak miały.

Do góry