reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Starania o pierwsze maleństwo lato 2015

reklama
Czemu myślałaś, że więcej? Wypowiadam się jak stara baba? :szok::eek::baffled:

Starania z Drwalem trwają już 15 cykli, choć nigdy się nie zabezpieczaliśmy (stosunek niby przerywany). Zużyliśmy 2 gumki na cały związek buahahahaha, a ja nie brałam tabsów.

PanaKotka, walcz. Walcz ile się da, bo o dziecko warto. Warto poświęcić na prawdę dużo! Ja walczyłam 18 długich miesięcy. Było już u mnie tak źle psychicznie, że chciałam od męża odejść..

Aż w końcu natura i Bóg się nade mną zlitował i wszystko dobrze się skończyło.

Lui, walczę przecież. Przeżyłam nawet to je@#$e hsg i uderzenia gorąca po clo hehe :)

Just, ten cykl mam po raz pierwszy stymulowany. Czekam teraz na ten monitoring i zastrzyk na pęknięcie pęcherzyków, no i staranka pełną parą :) Musi się udać!!!

reklama
Lui, mam niby o 10. Ale nie wiem czy nie przełożę na środę/czwartek. Będzie wtedy 12/13dc. Wolałabym zaoszczędzić te 50zł, bo ten i poprzedni miesiąc to masakra finansowa u nas.

Just, dzięki :) Miło to czytać :)

Migduch, nie przejmuj się. Ja czuję się staro już... Ale to wynika z tego, że bardzo wcześnie poczułam instynkt i w ogóle z całego mojego życia.