reklama
justjestem
Moderatorka
O! A byłam pewna, że więcej A kiedy zaczęłaś starania?
PanaKotka
Czekam, Skarbeczku :*
Czemu myślałaś, że więcej? Wypowiadam się jak stara baba?
Starania z Drwalem trwają już 15 cykli, choć nigdy się nie zabezpieczaliśmy (stosunek niby przerywany). Zużyliśmy 2 gumki na cały związek buahahahaha, a ja nie brałam tabsów.
Starania z Drwalem trwają już 15 cykli, choć nigdy się nie zabezpieczaliśmy (stosunek niby przerywany). Zużyliśmy 2 gumki na cały związek buahahahaha, a ja nie brałam tabsów.
PanaKotka, walcz. Walcz ile się da, bo o dziecko warto. Warto poświęcić na prawdę dużo! Ja walczyłam 18 długich miesięcy. Było już u mnie tak źle psychicznie, że chciałam od męża odejść..
Aż w końcu natura i Bóg się nade mną zlitował i wszystko dobrze się skończyło.
Aż w końcu natura i Bóg się nade mną zlitował i wszystko dobrze się skończyło.
justjestem
Moderatorka
PanaKotka nie, raczej dojrzale
Może ten będze wasz?
Ja po plastrach 4 lata, 3 msc przerwy.
Może ten będze wasz?
Ja po plastrach 4 lata, 3 msc przerwy.
PanaKotka
Lui, walczę przecież. Przeżyłam nawet to je@#$e hsg i uderzenia gorąca po clo hehe
Just, ten cykl mam po raz pierwszy stymulowany. Czekam teraz na ten monitoring i zastrzyk na pęknięcie pęcherzyków, no i staranka pełną parą Musi się udać!!!
Just, ten cykl mam po raz pierwszy stymulowany. Czekam teraz na ten monitoring i zastrzyk na pęknięcie pęcherzyków, no i staranka pełną parą Musi się udać!!!
reklama
PanaKotka
Lui, mam niby o 10. Ale nie wiem czy nie przełożę na środę/czwartek. Będzie wtedy 12/13dc. Wolałabym zaoszczędzić te 50zł, bo ten i poprzedni miesiąc to masakra finansowa u nas.
Just, dzięki Miło to czytać
Migduch, nie przejmuj się. Ja czuję się staro już... Ale to wynika z tego, że bardzo wcześnie poczułam instynkt i w ogóle z całego mojego życia.
Just, dzięki Miło to czytać
Migduch, nie przejmuj się. Ja czuję się staro już... Ale to wynika z tego, że bardzo wcześnie poczułam instynkt i w ogóle z całego mojego życia.