reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania o pierwsze maleństwo lato 2015

Luska widzę ze korzystamy z tej samej aplikacji :) no i faktycznie wykresie pnie się podejrzanie do góry :) i dobrze niech się tak utrzymuje :)
PanaKotka masz rację dlatego ja zrezygnowałam z usług ginekologa na nfz... Poronilam w kwietniu a na nfz wizytę bym miała gdzieś teraz bo pod koniec lipca... I to wiadomo ze nikt z szacunkiem do Ciebie nie podejdzie tylko jak w obozach masz numerek i tak Cie traktują... Dlatego postanowiłam chodzi tylko prywatnie. Mam super lekarza, świetnego fachowca nie tylko w "zwykłej ginekologii" ale również w onkologii ginekologicznej i pracuje z oddaniem w klinice niepłodności. Uprzejmy, uśmiechnięty,młody dlatego wcale nie jest rutyniarzem , zawsze wstaje i usciska dłoń, gdy wchodzi się do gabinetu, odpowie na każde pytanie tak, by zrozumieć. Raz nawet gdy byłam ostatnia pacjentka i zobaczył ze mieszkam blisko szpitala gdzie pracuje sam z siebie zaproponował podwozke ;) każdemu życzę takiego lekarza. No ale na nfz to takiego szukać nie ze świecą a z całą latarnia morska...

reklama
Normalnie też chodzę jedynie prywatnie. Ale mój gin przyjmuje jedynie 2 dni w tygodniu. A wymaz muszę zrobić już. Wczoraj udało nam się uniknąć fiku-miku, ale to z wielkim trudem. Ten wymaz kosztuje mnie bardzo wiele wyrzeczeń...

Lusia fajna z Ciebie dziołszka :) Sukienka super, lubię taki minimalizm.
Życzę aby tempka utrzymała się w górze. Chyba też zacznę mierzyć od następnego cyklu bo podobają mi się te Wasze wykresiki.

Megi pozazdrościć takiego lekarza, to chyba jakiś wymierający gatunek. Ja nie mam takiego "swojego" gina, byłam raz u kobiety i ostatnie 2 razy u faceta, ale nie jestem do niego przekonana. Gdyby udało mi sie zajść w ciążę to nie wiem kto ją będzie prowadził. Może ktoś inny. I też chodzę tylko prywatnie rzecz jasna... Inaczej sobie nie wyobrażam.

Ząb dalej w natarciu... Chyba bez dentysty się nie obejdzie. A humor mam taki, że bez kija nie podchodzić.

Megi ja też z Lublina :) ja do tej pory chodziłam na nfz, ale jak uda się zajść w ciążę, to będę szukała jakiegoś dobrego prywatnie. Kurcze, tylko nie wyobrażam sobie chodzić do faceta.... Od początku wyszukiwałam tylko kobiety ;-)

Oj ja tez... Chodziłam do Wójtowicz do sanitasu na nfz... Przy niej samemu trzeba być niezłym lekarzem a ona tylko obsłuży z łaska sprzęty... Ewelina ogólnie polecam Ci lekarzy którzy pracują na staszica. Większość z nich prywatnie przyjmuje w ProfiMed na Nowowiejskiego jest tam też wspaniała położna Pani Małgosia. W luxmedzie niektórzy tez przyjmują ale nie oplaca się zupełnie ;)

reklama
w kielcach ciezko jest znalezc dobrego gina ja szukam takiego ktory pracuje w szpitalu myslalam o cenrum matki i noworodka w kielcach tam jest przychodnia wiec chyba tam sie zapisze , narazie to czasem chodze tu nie daleko odemnie taka wmiare gin ale ona pracuje w szpitalu w ktorym nie chce rodzic bo ma zla opinie