reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania o pierwsze maleństwo lato 2015

To u nas ja się bardziej napalam. Chociaż ostatnio mój M to koniecznie chciał iść na wizytę do gina. Z drugiej strony cieszę się ze się tak angażuje. Tylko czasem zastanawiam się czy to za bardzo chce.

reklama
Wiecie co, od kilku dni dodaje do posiłków olej lniany i normalnie mam tyle śluzu co jeszcze nigdy. Jestem normalnie w szoku. Co chwilę idę do łazienki wkładki zmieniać.

Luska pora wziąć sprawy w swoje ręce i znaleźć dobrego lekarza. Nie możesz się tak zameczac a tobie się ciąża należy jak każdej pragnącej dziecka kobiecie. Ja mam nadzieję ze tą nową gin pomoże nam i do pól roku będę się cieszyć z dwóch kresek i tobie też tego życzę.

Dziewczyny, dzięki za wsparcie. Myślę, że przed testowaniem się wyrobię z ogarnianiem siebie i swojej psyche. Trzymam za Was kciuki, będę podglądać :)

Megi jakbym swojego D słyszała:-) tez mi kazał test robić tak wczesnie a potem marudzil czemu negatywny przeciez skończył we mnie i jak to możliwe ze nie jestem w ciąży

Jest dobry lekarz ale prywatnie pomaga kobieta ktorym ciezko jest zajsc w ciaze ale do niego pojde jak tamta ginka mi nie podpasuje

Megi wcale nie prawda!! Na innym wątku dziewczyna wyrzuciła test bo myślał ze negatywny wyciągnęła go za godzinę a tam właśnie taki cień i jednak jest w ciąży!! Ja juz Ci składam gratulacje i licze ze nas wszystkie pozarazasz tymi kreseczkami!

reklama
Hej dziewczyny :) nie odzywałam się dawno, bo jestem chwilowo poza domem i nie bardzo mam dostęp do komputera ;-)

Widzę, że dużo się dzieje, Megi trzymam kciuki za to aby wynik tego testu został potwierdzony :-)
Ja najprawdopodobniej sobie troszkę wmawiam (przez to, że to mój pierwszy cykl starań i nie do końca wiem czego się spodziewać;-)) że pobolewa mnie od kilku dni brzuch w dole. Nigdy czegoś takiego, tak długo przed @ nie miałam... No ale oprócz tego nie czuję nic, nawet cycki mnie nie bolą, a o tej porze cyklu to zazwyczaj już nie mogę ich dotknąć ;-) a do soboty jeszcze tyyyle czasu... :)