reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania o pierwsze maleństwo lato 2015

U nas tez jest co 2 dni wiec jeżeli od stosunku ostatniego nie minęło nawet 48 godzin.. czyli do owulacji mogło minąć około 24 a on tak mnie sprowadzil na ziemię..

reklama
No też mnie to dziwi Julka, że tak powiedział. Przeciez to za wczesnie zeby stwierdzić brak ciazy. Chyba że kierował się jeszcze jakimś innym czynnikiem o którym Ci nie wspomnial....

No i masz całkiem niezłe wieści. Myślę, że lekarz trochę przesadził z tym, że nie będziesz w ciąży. Ale dał Ci bromergon. Jaką masz prolaktynę? Może prolaktyna blokuje bo wysoka, wtedy to by się zgadzało, że nie będziesz raczej w ciąży...

kochana bromergon zażywam juz od 2 miesięcy pół tabletki na noc i kazał kontynuować tak samo dalej pić inofolic. nic nowego nie kazał brać. podkreślił tylko ze duphaston powinno się brać tylko po potwierdzonej owulacji ale w tym cyklu mówił ze sobie odpuścimy.. i że jak on mnie poobserwowuje w następnym to wtedy będę musiała go zażywać.
kotka owulke miałam na 100% tylko nie wie czy dziś czy wczoraj

Julka, fajnie ze wszystko U Was w porządku. Najwyraźniej U Was to tylko kwestia czasu. A nie kazał lekarz zbadać hormony? Przecież może chodzić o głupie tsh albo progesteron. Mimo wszystko może akurat niespodziewanie zaskoczycie w tym cyklu. Kciukam&&&

reklama
Karola miałam badane wszystko co jest możliwe. 3 dni w szpitalu i zbadali mnie wzdłuż i wszerz łącznie z podstawowymi czyli tsh prolaktyne progesteron. ja mam hashimoto I boję się że moje przeciwciała niszczą coś co blokuje możliwość zajścia w ciaze