reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania o pierwsze maleństwo lato 2015

Hej wszystkim :)
Tak patrzę na naszą pierwszą stronę i gdzieś nam się Raszpla podziała... Ciekawe co tam u niej :)
Ja się mocno hamuję żeby nie iść do apteki i nie kupić testu. Niby nie ma objawów ale kurcze chciałabym już wiedzieć na pewno :) Jutro się wszystko okaże na szczęście :) Bo u mnie cykle ostatnio nie są dłuższe niż 27 dni, więc jak do jutra wieczora nic nie będzie to lecę po test :p Tylko że pobolewa mnie brzuch już od wczoraj, piersi mnie bolały a teraz przestają... więc nie chcę robić sobie większych nadziei.
A Wy dziewczyny z @ na 27, planujecie wcześniej robić testy? Czy czekacie jak sytuacja się rozwinie?? :)

reklama
No w najbliższych dniach, to nam się duże emocje szykują :)

Ewelinko, ja bym czekała z testem, niby to tylko jeden dzień, ale czasem to właśnie ten dzień robi różnicę w wyniku testu. Także spokojnie... apteki omijaj z daleka ;)

Kotka a w jakim lab robisz badania? Ja robię zawsze w diagnostyce i mam wyniki tego samego dnia, bo można elektroniczną kartę sobie założyć

Jak płacę, to robię w Alabie i o 20 mam wyniki. Ale teraz robiłam badania na nfz, w ośrodku zdrowia. Mają laboratorium na miejscu. A i tak będę tyle czekać.

Mam 24 lata. Mieszkam w Szkocji. Zabezpieczenie odstawiliśmy w styczniu. Ja tabsy odstawiłam w listopadzie. Od tamtej pory cykle nieregularne. Teraz na urlopie w pl. Byłam u gina. Dostałam Dupka i clo. Dzis zaczynam dupka.

PanaKotka, no szykują się emocje, już je czuję :-D Ja planuje wytrwać do czwartku choć strasznie mnie kusi. Ale podzielam opinie PanyKotki ;-)

Pomaga mi wytrzymać to że rano nie mam za dużo czasu, żeby robić test bbo zbieram się do pracy :-) Ja jak zrobię i będzie nawet fałszywie negatywny to się poplacze ;-) Jak będzie okres to jutro już pewnie będą jakieś plamienia.

Ewelina, życzę wbić się na górę naszej listy. Wytrzymaj z testem! Masz krótki cykl jak ja także rzadko przed terminem test coś pokaże.

Strasznie długo w tym nfz się czeka. Ale na hormony pewnie czeka się dłużej niż na przykład na morfologie.

Cytrynowa, witam w naszym wątku :-)

Z tymi testami to tez ciężko wytrzymać ja w pierwszym cyklu nie wiedziałam ile może trwać bo dawno nie miałam naturalnego to zrobiłam a potem patrze za 10 @ przyszła. Nie powiem wnerw był lekki.

reklama
Hej cytrynka podaj skad jestes ile masz lat ile cykli sie starasz i kiedy masz nastepna @
A ja odpadam w podbiegach okres pojawil sie dzisiaj