reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania o dzidziusia

reklama
Bardzo duże. Plemnik jest w stanie przeżyć 5 dnia a nawet czasem do 7.
Wspołżylam z mezem akurat tego jednego dnia. Dwa dni nie mam okresu( wiem ze to moze byc obsuwa)chcialam sie upewnic,stad moje pytanie. Pamiętam, ze pierwsza corke spłodzilismy z męzem w trzecim cyklu dopiero i w dzien owulacji w inne dni plodne sie nie udawalo.....ciekawe jak bedzie tym razem.

@Onaija Szacuje się, że jeśli nie ma przeszkód natury zdrowotnej, to prawdopodobieństwo zajścia w ciążę wynosi ok 30%. Także nic się nie martw, a jak nie będzie wychodzić to robić diagnostykę. Czerp przyjemność i nie stresuj się
Badania z krwi zrobione. Cukier w normie, jestem pod opieka diabetologa i endo rowniez. Wszystko ok nawet z tarczyca. Moze jestem juz za stara a tak bardzo chcialabym zeby moja corcia miała rodzenstwo.

reklama
Może warto sprawdzić czy masz owulację? Albo zbadać progesteron 7 dni po owu, albo pójść na monitoring cyklu.
Ewentualnie wysłać przyszłego tatę na badanie nasienia, bo to niekoniecznie musi być problem po Twojej stronie.

reklama
Może warto sprawdzić czy masz owulację? Albo zbadać progesteron 7 dni po owu, albo pójść na monitoring cyklu.
Ewentualnie wysłać przyszłego tatę na badanie nasienia, bo to niekoniecznie musi być problem po Twojej stronie.
2 miesiace temu odstawilam tabletki anty mozliwe ze jeszcze sie cos nie uregulowalo. Moj lekarz twierdzi, ze odczekanie 6 miesięcy po tabletkach to mit. Mowil zeby działać odrazu.

Do góry