Cześć dziewczyny [emoji4] od 3 msc brałam luteine, poprzednie dwa miesiące normalnie dostawałam okres ale w tym miesiącu od 16 dc brałam i do tej pory nie mam okresu. Betę robiłam w sobote 3.11 i wyszła <1.20. Okresu do dziś brak, rano mnie mdli a piersi strasznie bola w okolicach sutek. Czy to możliwe, że luteina nie wywołała mi okresu? Jest szansa na ciąże? Dodam, że wcześniej mialam nieregularne miesiączki. Dzięki za odpowiedź. [emoji4]
reklama
pchelka10.05
Zadomowiona(y)
niestety wynik bety wskazuje na brak ciąży
kiedy powinnaś dostać okres ??
a kiedy miałaś ostatni ??
Powinnam dostać 29. 10. Ostatni mialam 5.10.niestety wynik bety wskazuje na brak ciąży
pchelka10.05
Zadomowiona(y)
no to napewno nie ciąża bo beta juz by pokazała
pewnie jakieś zaburzenia , moze stres
Zaburzenia? Po luteinie, dodatkowo bylam w szpitalu u endo i tylko Insulina mi wyszła. [emoji848] Nie wiem dziwny też nasz organizm [emoji53]no to napewno nie ciąża bo beta juz by pokazała
W sobote strasznie bolał mnie jajnik ale tak, że ani chodzić ani lezec ani nic [emoji26]niestety wynik bety wskazuje na brak ciąży
pchelka10.05
Zadomowiona(y)
no tak czasami bywaW sobote strasznie bolał mnie jajnik ale tak, że ani chodzić ani lezec ani nic [emoji26]
ja jeszcze nie badac w ciąży co miesiac miałam klasyczne objawy ciąży i nic z tego nie wychodziło
kiedy zaszłam w ciaze to nawet piersi mnie nie bolały
wiec nasz organizm potrafi płatać figle
no i beta juz by pokazała ciąże a u ciebie ewidentnie negatywna jest
reklama
Podziel się: