reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania 2018 mamuśki po 35 roku życia

reklama
Zdrowych i Wesołych Świąt.
Spełnienia marzeń. Aby udało się nam niebawem to do czego dążymy :) pozdrawiam.

Cześć. Ciężko po świętach..Dobrze że to tylko 2 dni bo siedzenie przy stole i goszczenie się przy stole pełnym pyszności mnie meczylo.
Ze starań chyba w tym cyklu nici bo oby dwoje z mężem byliśmy chorzy :crazy: no ale zobaczymy. A co tam u ciebie. Jak tam synek ?

HEJ
no my po swietach objedzeni no i mamy postanowienie - DIETA
szykuje nam sie wyjazd w czerwcu w gory i do tego czasu chcemy troche pozimowych waleczkow zrzucic ja 5 a moj Pan 10kg - zobaczymy jak bedzie narazie ja zrezygnowalam z pieczywa i latte
Maluszek zaliczyl pierwszego upadek na spacerze i wyglada z smiesznie ze srupkami na nosie

Cześć. Biedaczek za czym tak ganial? Pewnie takich upadków jeszcze przed nim dużo. Mój czort uczy się teraz jazdy na rowerze i też cały pozdzierany. Zakłada ochraniacze gdzie się da tylko złości się bo nie wygodnie mu w nich :-p
Ja po świętach też ograniczenie od chleba tylko maca.
Powodzenia w efekcie zrzucenia upragnionych kg
A kiedy ruszacie ze staraniami o kolejne baby? :happy:

Hej, my planujemy wlasnie latam podjac pierwsza probe
zmiana klimatu, wakacje chwile relaxu powinny nam w tym pomoc

Kupilismy malemu kask i krzeselko na rower wiec w weekand sprawdzalismy czy polubi z nami takie wycieczki - fajnie sobie siedzial i rozgladal

Cześć :-) :) co słychać. Jak wasze wycieczki rowerowe z synkiem..
Teraz chyba piękna majówka u was. Życzę pięknej pogody i dluuuugich spacerkow. My byliśmy już też 2 dni naD jeziorkiem i wczoraj na wycieczce w.parku dinozaurów. Coś pięknego.
Ze starań ida w toku..właśnie trwają te piękne dni. :cool2:
Pozdrawiam.

reklama
hej hej
u nas majowka z @ i biegunka u malego- chyba ida mu 5
rowerowe wycieczki sa dla malego super zabawa uwielbia swoj kask :)

reklama
Do góry