reklama
Betii35
Fanka BB :)
Cześć. Ciężko po świętach..Dobrze że to tylko 2 dni bo siedzenie przy stole i goszczenie się przy stole pełnym pyszności mnie meczylo.
Ze starań chyba w tym cyklu nici bo oby dwoje z mężem byliśmy chorzy no ale zobaczymy. A co tam u ciebie. Jak tam synek ?
Ze starań chyba w tym cyklu nici bo oby dwoje z mężem byliśmy chorzy no ale zobaczymy. A co tam u ciebie. Jak tam synek ?
HEJ
no my po swietach objedzeni no i mamy postanowienie - DIETA
szykuje nam sie wyjazd w czerwcu w gory i do tego czasu chcemy troche pozimowych waleczkow zrzucic ja 5 a moj Pan 10kg - zobaczymy jak bedzie narazie ja zrezygnowalam z pieczywa i latte
Maluszek zaliczyl pierwszego upadek na spacerze i wyglada z smiesznie ze srupkami na nosie
no my po swietach objedzeni no i mamy postanowienie - DIETA
szykuje nam sie wyjazd w czerwcu w gory i do tego czasu chcemy troche pozimowych waleczkow zrzucic ja 5 a moj Pan 10kg - zobaczymy jak bedzie narazie ja zrezygnowalam z pieczywa i latte
Maluszek zaliczyl pierwszego upadek na spacerze i wyglada z smiesznie ze srupkami na nosie
Betii35
Cześć. Biedaczek za czym tak ganial? Pewnie takich upadków jeszcze przed nim dużo. Mój czort uczy się teraz jazdy na rowerze i też cały pozdzierany. Zakłada ochraniacze gdzie się da tylko złości się bo nie wygodnie mu w nich
Ja po świętach też ograniczenie od chleba tylko maca.
Powodzenia w efekcie zrzucenia upragnionych kg
A kiedy ruszacie ze staraniami o kolejne baby?
Ja po świętach też ograniczenie od chleba tylko maca.
Powodzenia w efekcie zrzucenia upragnionych kg
A kiedy ruszacie ze staraniami o kolejne baby?
Hej, my planujemy wlasnie latam podjac pierwsza probe
zmiana klimatu, wakacje chwile relaxu powinny nam w tym pomoc
Kupilismy malemu kask i krzeselko na rower wiec w weekand sprawdzalismy czy polubi z nami takie wycieczki - fajnie sobie siedzial i rozgladal
zmiana klimatu, wakacje chwile relaxu powinny nam w tym pomoc
Kupilismy malemu kask i krzeselko na rower wiec w weekand sprawdzalismy czy polubi z nami takie wycieczki - fajnie sobie siedzial i rozgladal
Betii35
Cześć co słychać. Jak wasze wycieczki rowerowe z synkiem..
Teraz chyba piękna majówka u was. Życzę pięknej pogody i dluuuugich spacerkow. My byliśmy już też 2 dni naD jeziorkiem i wczoraj na wycieczce w.parku dinozaurów. Coś pięknego.
Ze starań ida w toku..właśnie trwają te piękne dni.
Pozdrawiam.
Teraz chyba piękna majówka u was. Życzę pięknej pogody i dluuuugich spacerkow. My byliśmy już też 2 dni naD jeziorkiem i wczoraj na wycieczce w.parku dinozaurów. Coś pięknego.
Ze starań ida w toku..właśnie trwają te piękne dni.
Pozdrawiam.
reklama
reklama
Podziel się: