reklama
Misia dziekujeze pytasz ja ogolnie w miare juz.Kilka dni temu odwiedzilam szpital z bolem brzucha ale okazalo sie ze to nic powaznego a jak to mi przeszlo tak wczoraj schylilam sie psom dac jest i strzelil mi kregoslup.Na kolanach do sypialni sie dowleklam i od wczoraj sasiadka mi pomaga troche ale na szczescie jest ciut lepiej.A jutro na 7.30 na powtorke glukozy bleeee.
Lux dobrzr ze juz jest lepiej to najwazniejsze
Lux dobrzr ze juz jest lepiej to najwazniejsze
jazza
Fanka BB :)
Hej hej:-)
Misia zdrowka zdrowka ogrom, kochana sama wiem jak to jest byc non stop zajeta.. masa obowiazkow w pracy i poza nia i gonie swoj wlasny ogon, ktorego nie mam;-)
Luxi trzymaj sie dzielnie kochana, dobrze, ze juz lepiej
Aschlee oj bidulka trzymaj sie i odpoczywaj kochana, kregoslup przeciazony to normalne sciskam
Ja wczoraj bylam caly dzien na targach i nie mialam nawet keidy zajrzec do Was;-)
Zimno u nas brrrr, zima idzie nie ma to tamto;-)
Milego dzionka:-)
Misia zdrowka zdrowka ogrom, kochana sama wiem jak to jest byc non stop zajeta.. masa obowiazkow w pracy i poza nia i gonie swoj wlasny ogon, ktorego nie mam;-)
Luxi trzymaj sie dzielnie kochana, dobrze, ze juz lepiej
Aschlee oj bidulka trzymaj sie i odpoczywaj kochana, kregoslup przeciazony to normalne sciskam
Ja wczoraj bylam caly dzien na targach i nie mialam nawet keidy zajrzec do Was;-)
Zimno u nas brrrr, zima idzie nie ma to tamto;-)
Jazza a mi po nudach w ostatniej pracy zaczyna się to podobać. Ten pęd, coś się dzieje. Na razie jeszcze sporo robię w domu , bo to dla mnie nowość zupełna. Mam nadzieję że z czasem coraz mniej mi będzie zajmowało ogarniecie wszystkiego.
U mnie kolejny piękny dzień, okulary przeciwsłoneczne były niezbędne.
U mnie kolejny piękny dzień, okulary przeciwsłoneczne były niezbędne.
anula88
MAMY SIEBIE :0)
Misia Gratuluję pracy . . A czym się zajmujesz ? Bo brzmi mi znajomo ;-)
Lux zdrowia ...
Jazza jak tam u ciebie ? Awans juz jest ? Mow mi szybko ....
Ups tel mi pada ...wiec tym czasem ....
Wysłane z mojego GT-I8190 przy użyciu Tapatalka
Lux zdrowia ...
Jazza jak tam u ciebie ? Awans juz jest ? Mow mi szybko ....
Ups tel mi pada ...wiec tym czasem ....
Wysłane z mojego GT-I8190 przy użyciu Tapatalka
jazza
Fanka BB :)
Hej hej
Misia zdradze Ci z tajemnicy, ze ja tez to lubie, kiedy duzo sie dzieje i kiedy wszystko jest na wysokich obrotach:-), ja w domu czasem pracuje nad przetargami np, ale teraz staram sie jak najmniej pracy zabierac do domu, ale za to dluzej czasem w pracy zostaje, wiec bede chyba pracownikiem roku. Ale wiem, ze dobrze mi z tym wszystkim, bo czlowiek czuje sie taki potrzebny:-). Fajna posadke masz, ciesze sie, ze wszystko sie uklada:-)
Anula hej kochana no jest awansik jest juz od jakiegos czasu i sluzy mi to kierownicze stanowisko;-), a co u Ciebie?
Z kawusia i wafelkiem sie witam:-)
Misia zdradze Ci z tajemnicy, ze ja tez to lubie, kiedy duzo sie dzieje i kiedy wszystko jest na wysokich obrotach:-), ja w domu czasem pracuje nad przetargami np, ale teraz staram sie jak najmniej pracy zabierac do domu, ale za to dluzej czasem w pracy zostaje, wiec bede chyba pracownikiem roku. Ale wiem, ze dobrze mi z tym wszystkim, bo czlowiek czuje sie taki potrzebny:-). Fajna posadke masz, ciesze sie, ze wszystko sie uklada:-)
Anula hej kochana no jest awansik jest juz od jakiegos czasu i sluzy mi to kierownicze stanowisko;-), a co u Ciebie?
Z kawusia i wafelkiem sie witam:-)
reklama
Witam się z terenu. Ja też już w pracy. Dla mnie przetargi to nowość ale jestem dzielna i już działy zamówień publicznych ogarniam , milam mieć dziś otwarcie ale przelozyli. W przyszłym tygodniu jadę w delegację też w sprawie przetargów.
Podziel się: