reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki wiosna 2015 -!kolejne starcie

reklama
No ja juz wreszcze po badaniach Vivi potwierdzona poraz kolejny.Zdrowa i silna kobitka.Wszystkie narzady i czesci ciala jak trzeba.Wlacznie z konsultacja kardiologiczna malutkiej.Dziekuje za kciuki :*

Super!!! Dzielna po mamie :))) !

Aschle będzie dobrze !

Moniusia ciesze się ze masz tak duzo pozytywnej energii ...

To tak momentami :p

julia, co się dzieję :( mam nadzieję, że kłopoty szybko miną :) Ja się już kuję, a punkcja będzie gdzieś koło 20 października, a dowiem się jakoś pod koniec pewnie ..

Dzień dobry ...

Moniusia szybko zleci ... i zaraz będzie po .. trzymam kciuki. A jak tam urządzanie domku?juz na urlopie ...

Jula oj tak ...jak nie tysiac ;-) ... oby ci się wszystko poukladalo bo przecież po burzy wychodzi slonce ;-)

Aschle no i takich wiesci oczekiwalam ;-) ciesze się ogromnie ;-)

Madziolina co u ciebie ?

Wysłane z mojego GT-I8190 przy użyciu Tapatalka

Hej hej:-)

Aschlee cudowne wieści kochana, bardzo się ciesze:tak::-)

Julia oj kochana karta się w końcu odwroci, zobaczysz, trzymam za to ogromne kciuki:tak:. A u mnie dobrze, w pracy ok, pre do przodu. A moje polowania zawsze owocne, ostatnio w mohito szalałam jak wyprzedaże były i kupiłam sobie fajna kamizelka z futerkiem cudo:-D

Moniusia zobaczysz kochana szybko zleci i będzie transfer, a urządzanie domku to sama przyjemnosc:tak:

Dopiero teraz moglam skrobnac, bo taki szalony dzien od rana;-)

Mykam zaraz z pracy i weekendo:-D

Hej hej:-)

Aschlee cudowne wieści kochana, bardzo się ciesze:tak::-)

Julia oj kochana karta się w końcu odwroci, zobaczysz, trzymam za to ogromne kciuki:tak:. A u mnie dobrze, w pracy ok, pre do przodu. A moje polowania zawsze owocne, ostatnio w mohito szalałam jak wyprzedaże były i kupiłam sobie fajna kamizelka z futerkiem cudo:-D

Moniusia zobaczysz kochana szybko zleci i będzie transfer, a urządzanie domku to sama przyjemnosc:tak:

Dopiero teraz moglam skrobnac, bo taki szalony dzien od rana;-)

Mykam zaraz z pracy i weekendo:-D

u mnie tez sie fajny weekend zapowiada-przyjechala moja przyjaciolka z De takze odlot, dzis zaczynamy wojaże :-D

reklama
Do góry