madziolina_p
Fanka BB :)
Asch super!!!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No ja juz wreszcze po badaniach Vivi potwierdzona poraz kolejny.Zdrowa i silna kobitka.Wszystkie narzady i czesci ciala jak trzeba.Wlacznie z konsultacja kardiologiczna malutkiej.Dziekuje za kciuki :*
Aschle będzie dobrze !
Moniusia ciesze się ze masz tak duzo pozytywnej energii ...
Dzień dobry ...
Moniusia szybko zleci ... i zaraz będzie po .. trzymam kciuki. A jak tam urządzanie domku?juz na urlopie ...
Fajnie tak tworzyc od początku a potem urzadzac :-) zazdroszczę ;-)Mam nadzieję Kończy się hydraulika i wchodzą niedługo posadzki Wczoraj zamawialiśmy drzwi, cały czas coś się dzieje
Helol
Aschlee piekne wiesci
Anula kupe lat
Jazza a u mnie pod gorke ale niema co smecic;/ taki moj los...
A jak tam u Ciebie? Jak praca?
Cos ciekawego upolowalas?
Lux gratuluje pracy
Moniusia kiedy startujecie z kolejnym podejsciem?
Hej hej:-)
Aschlee cudowne wieści kochana, bardzo się ciesze:-)
Julia oj kochana karta się w końcu odwroci, zobaczysz, trzymam za to ogromne kciuki. A u mnie dobrze, w pracy ok, pre do przodu. A moje polowania zawsze owocne, ostatnio w mohito szalałam jak wyprzedaże były i kupiłam sobie fajna kamizelka z futerkiem cudo
Moniusia zobaczysz kochana szybko zleci i będzie transfer, a urządzanie domku to sama przyjemnosc
Dopiero teraz moglam skrobnac, bo taki szalony dzien od rana;-)
Mykam zaraz z pracy i weekendo