reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki wiosna 2015 -!kolejne starcie

reklama
Hej kochane:-)

Misia trzymam kciuki za to, aby szybko cos się znalazło i za ten konkurs tez, nawet w wawie ciężko o prace, ale jak powiedzialas latwiej niż w innych regionach. Jak odeszla w grudniu z poprzedniej pracy to postawiłam sobie cel, ze do końca stycznia znajde i się udało, ale szukałam na maxa, codziennie mnóstwo cv wyslanych i potem codziennie z rozmowy na rozmowe i się udało, ale wiem, ze trzeba szukac na maxa i skupic się na tym, a efekt zawsze będzie i tego Ci zycze:tak:

Aschlee ale slicznosci, piękne wieści kochana:-D

U nas piekny sloneczny dzien sie zapowiada, piatunio wreszcie;-). Obowiazkowo kawka i ciacho i do pracy rodacy. Chociaz moze trza sie wziac za szukanie tego pociagu ze zlotem hehe:-D

Milego dzionka:-)

Hej laski,

aschlee: śliczne maleństwo. Super, że krwiak się wchłonął! Od razu kamień z serca :)

misia: trzymam kciuki za ciebie i za to, żebyś dostała pracę :) Nie widzę innej opcji jak ta, że rozniesiesz konkurencję zarówno w przypadku konkursu jak i ewentualnych rozmów kwalifikacyjnych w firmach przemysłowych :D

moniusia: powodzenia dzisiaj. Daj znać jak tam po weryfikacji. Trzymam kciuki!!!

lux: ale ta twoja była pracodawczyni to wywija. No ale tonący chwyta się wszystkiego. Na szczęście masz to za sobą, a co chce niech sobie gada. Ty wiesz swoje i wiesz, że masz rację :) Jak tam urządzanie mieszkanka?

jazza: może poszukamy razem tego pociągu ze złotem? Ja się zadowolę jednym wagonem :D Resztę mogę ci oddać :D

U mnie od rana pochmurno i deszczowo, ale to dobrze. Przynajmniej powietrze dobre do oddychania :)
Piąteczek dzisiaj :D Weekend za pasem :D

Udanego dnia!

Dzięki dziewczyny za wsparcie.
W Warszawie zapowiada się ładny dzień choć chyba ciśnienie szaleje bo wszyscy maja jakiś ciężki dzień.

reklama
Do góry