reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki wiosna 2015 -!kolejne starcie

Ale narobilyscie smaka na ogory mniammm hihi

Misia sliczne pazurki

Fruzka jedz odpocznij a Twoj bedzie mial czas na przemyslenia:tak:

Jazza cos Ty taka zabiegana.Odpocznij troche.

Jugoslawa no w koncu jestes...my tu tesknimy

Ostatnia edycja:
reklama
Jugosława, bez Ciebie strasznie pusto tutaj!!! Mega tęsknimy też :) Pewnie, że Ci się uda :) To jak już zaczniesz walkę to proszę tu częściej zaglądać!!!

Jugosława niestety @ przyszla 3 dni później i jeszcze przymusowa przerwa bo mąż wyjechal na 5 tygodni. Tak to czarodziejka z księżyca :D

Hej kochane:-)

Misia paznokietki super, kciuki trzymam za produkcje dzidziusia;-)

Moniusia zobaczysz, ze te zastrzyki i wszystkie utrudnienia pieknie zaowocuja, zrobimy wszystko dla naszego szczescia:tak:

Fruzka mam nadzieje, ze kilka dni u siostry poprawi Ci humor, ci nasi faceci to potrafia podnosisc cisnienie:tak:

Jugoslawa kochana jestes, ale sie ciesze:-D, oczywiscie, ze sie uda zobaczysz, cyc do przodu, glowa do gory i walczymy:-)

Aschlee kochana ja ostatnio mam wiecej na glowie niz czasu, pracy duzo, po odejsciu mojego bylego szefa pare spraw wyszlo, wiec mam co robic hehe, nie chce tu pisac, ale niezle nawywijal, ;-)oprocz tego szereg rzeczy poza praca, jak wychodze z domu jest 6,a jak wracam 20 lub 21, ja uwielbiam zycie w ruchu, kiedy cos sie dzieje, wiec jestem we wlasnym zywiole i nie mam czasu na myslenie, a to dobrze;-)

Jestem poweekendowo, w wosbote ogarnelam hacjende, wczoraj pogotowalam, z M spedzilismy ze soba czas, a teraz do rpacy rodacy.
A no i @ w sobote przyszla, wiec Julcia kochana wpisz mnie prosze na 22 sierpnia. Nie zalamalam sie, bo czuje, ze to jeszcze nie czas najwyrazniej, los wie kiedy bedzie ten czas:tak:

Milego dzionka:-)

Hej laski,

ewix: czas na szczęście szybko płynie i te 5 tygodni baaardzo szybko zleci. Akurat w tym przypadku szybkość biegu czasu działa na naszą korzyść :) U mnie też będzie za jakiś czas przerwa, bo mój też będzie miał wyjazd na kilka tygodni :)

fruzka: u mnie weekend udany. Odpoczelismy trochę po cieżkim tygodniu. A jak u ciebie?

jazza: uhm przejmowanie spraw po innych jest ciężkie, a jeszcze jak ktoś coś tam kombinował i wywijał to już wyższa szkoła...dasz radę :D Tak jak piszesz, los wie kiedy będzie dla nas ten czas :) Udanego tygodnia ! :)

madziolina: a co u ciebie? jak się czujesz?

Poranek był bardzo słoneczny, a co będzie dalej? Zobaczymy...Oj ciężko mi się dzisiaj wstawało, ciężko. Weekend był mega relaksujący i trochę nawet potańczyć mi się udało. Letnie imprezki to jest to :)

Udanego dnia :)

Ostatnia edycja:
ktos wypompował ze mnie siły bleeee gardło mnie boli,moja 7miesieczna siostrzenica wymiata uparła się się ze u cioci tylko na rączkach,nie nosze jej siadam z nią i bawi się paznokciami bo kolorowe.słodka jest. druga 7 letnia siostrzenica mówi ciocia kiedy już urodzisz noooo hehe.

fruzka: hihihihihi no kiedy urodzisz ciocia :D Dobrze, że paznokietki masz kolorowe to przynajmniej odciąga uwagę od noszenia na rękach :D Zdrówka kochana, niech gardło przestanie boleć i siły niech wrócą :)

Chociaż ja dzisiaj też jakaś taka wypompowana jestem. Trochę głowa mnie boli, trochę zmokliśmy w weekend, więc może jakieś przeziębienie próbuje mnie dopaść. Oj nie! Nie dam się tak łatwo!

Jugoslawa nie daj sie.

Fruzka widzisz kolorowe pazurki sie czasem przydaja.Ja tez dzis kompletnie bez sil...moze to przez ta pogode

reklama
a co tu taka cisza?? zrobiłam placki z cukinii, nastawiłam ogórasy na mało solne bo ochoty mi narobiłyście.
przeglądałam imiona masakra nic mi się praktycznie nie podoba albo jak się podoba to R odpisuje mi NIEEEE.

Do góry