Hej:-)
Fruzka to jakas paranoja z tym egzaminem dopuszczajacym do komunii, w glowach im sie poprzewracalo juz calkiem... ale podobno nie zyjemy w panstwiue religijnym? Moje podejscie do wiary jest skomplikowane, ale dla swoich dzieci nie chce by wychowywaly sie w takim panstwie gedzie religia jest na kazdym kroku i ktos decyduje czy dopuscic takiego dzieciaczka do komunii czy nie bo jakis egzamin z katechizmu oblal... masakra
Milenia gratulacje:-)
Julia kochana wszystko bedzie dobrze, pamietaj, trzymam za Ciebie ogromne kciuki jak za Missiiss trzymalam i prosze ona ma juz swoja Lilusie i Ty tez sie doczekasz
Kamilkaka witaj i zycze aby @ nie przyszla;-)
Madziolina piekne kreseczki:-)
Cytrynowa oby to byly objawy;-)
Milenia przyznam szczerze kalo pracodawca i osoba ktora tez starala sie i szukala pracy, ze pytanie przyszlego pracodwacy o plany pwoiekszania rodziny, ciaze i pokrewne jest pogwalceniem praw... przyszly pracodwaca nie ma prawa pytac o to.. kiedy szukalam pracy tez mialam takie pytania i jednemu powiedzialam szczerze czy wie, ze nie ma prawa o to pytac, bo znam swoje prawa? Wolalam olac takta posade skoro takiego mialabym miec pracodwace... i to jest polska polityka prorodzinna..
Juz jestem. W piatek poszalelismy troszke hehe. W weekend bylam mega zajeta, w sobote sprzatnelam dom, ogarnelam pare rzeczy, pogoda byla kiepska, wczoraj tez obiadek- zrobilam kurczaka po meksykansku i ciasto ptasie mleczko ale inne bo na bazie serkow homogenizowanych, a potem jeszcze inne rzeczy robilam i tak dzien zlecial... a potem wyniki wyborow, ktore mnie zalamaly po prostu, ale bez sensu komentowac i tak planuje ponownie wyjechac stad i to na stale hehe tragedia
![Sorry :sorry: :sorry:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/sorry2.gif)
A tak poza tym to mam ogorm pracy;-)
Milego dzionka:-)