reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki wiosna 2015 -!kolejne starcie

cytrynowa: ooo kreta, fajnie :) Będzie fajnie :) Może nie będzie tak źle w tych atenach, zwłaszcza, że macie tam rodzinę, więc ktoś będzie wiedział gdzie chodzić i co robić jakby co.

kamcia: no no no tsh pięknie spadło :)

julia: dwa tygodnie szybko zleci. Akurat wrócę z urlopu i zobaczę twoje piękne wieści z usg :) Trzymaj się.

To ja zmykam dziewczyny. Będę gdzieś za około 2 tygodnie. Muszę zapamiętać numer strony która jest, żeby wiedzieć skąd zaczynać potem nadrabianie :D

Testującym życzę powodzenia. Niech się dalej sypią nam II :D
Pozdrawiam was serdecznie i życzę przyjemnych nadchodzących dni.
Pa!

reklama
cytrynowa: ooo kreta, fajnie :) Będzie fajnie :) Może nie będzie tak źle w tych atenach, zwłaszcza, że macie tam rodzinę, więc ktoś będzie wiedział gdzie chodzić i co robić jakby co.

kamcia: no no no tsh pięknie spadło :)

julia: dwa tygodnie szybko zleci. Akurat wrócę z urlopu i zobaczę twoje piękne wieści z usg :) Trzymaj się.

To ja zmykam dziewczyny. Będę gdzieś za około 2 tygodnie. Muszę zapamiętać numer strony która jest, żeby wiedzieć skąd zaczynać potem nadrabianie :D

Testującym życzę powodzenia. Niech się dalej sypią nam II :D
Pozdrawiam was serdecznie i życzę przyjemnych nadchodzących dni.
Pa!
milego wypoczynku :-)

Mnie cycki bola i dzis to mialam takie skorcze, ale jakby prad przechodzil od brzucha na dole az po ujscie pochwy tak 3-5 min  chciala bym juz wiedziec 

Hej dziewczyny:)
U mnie bez zmian. Brzuch prawie wogóle nie boli, za to cyce dają mi do wiwatu. Bolą i swędzą (najgorzej z tym drugim) i jakieś takie duże są (ostatnio też były). Szału przez nie dostaje;p Testu narazie nie zrobie. Nie wcześniej jak w sobote. Przypuszczam, że @ mnie uprzedzi;p

Dziewczyny, miałyście kiedyś przed okresem śluz w takim zielono - żółtym kolorze? Taki dziś na wkładce zauważyłam, ale potem nie było nic. Tak ogólnie to ja nie przypominam sobie żeby czop odszedł? Chyba coś mi umknęło..

Hej dziewczyny:)
U mnie bez zmian. Brzuch prawie wogóle nie boli, za to cyce dają mi do wiwatu. Bolą i swędzą (najgorzej z tym drugim) i jakieś takie duże są (ostatnio też były). Szału przez nie dostaje;p Testu narazie nie zrobie. Nie wcześniej jak w sobote. Przypuszczam, że @ mnie uprzedzi;p

Dziewczyny, miałyście kiedyś przed okresem śluz w takim zielono - żółtym kolorze? Taki dziś na wkładce zauważyłam, ale potem nie było nic. Tak ogólnie to ja nie przypominam sobie żeby czop odszedł? Chyba coś mi umknęło..
ja mam przed @ taki zoltawy,niekiedy bialy sluz

Jugosława, udanego wypoczynku, ach zazdroszczę :))))

Kamcia, to co u Ciebie tsh było winne nieutrzymaniu? ja zbijam euthyroxem, ale coś nie mogę więcej ;/

Hej jestem juz po;-)

Gin w szoku;-) wychodzi na to ze prawie roczny nieczynny jajnik zatrybil!!!! z lewym bylo vos nie tak bo pecherzyki rosly i malaly pamietacie jak opowiadalam?!!! No wiec teraz w tym 19dc mial 12mm!! I najwidoczniej postanowil rosnac dalej!!!!! Owu mialam prawdopodbnie w wekeend majowy...wiec niejestem z tego faktu zadowolona bo maz troche zaszalal:/

Na usg jeszcze niv niewidac...mowil ze mam przyjsc do niego za 2tyg, ale juz pojde do lekarza do Poznania...

Pozostalo czekac. .

Na usg nie było nic nic widać? Czy był pęcherzyk ale narazi nic w środku?
Trzymam &&&&

julia gratuluję :D U mnie dzisiaj 22dc., zostało jeszcze 8 dni do testowania i już mnie ciekawość zżera :-p

Przy okazji pochwalę wam się,że dzisiaj odebrałam wyniki tsh i w ciągu 2 miesięcy zbiłam (jodem) z 1,80 do 1,46:-D Także jest cień nadziei, że jak zajdę w ciążę to tym razem ją utrzymam :)

Kamcia a TSH 1,80 to za dużo? Ja robiłam ostatnio i miałam wynik 1,90. Lekarz powiedział że powinnam mieć poniżej 2,0 jak chcę się starać o dziecko. I doszłam do wniosku że 1,90 to poniżej 2,0 i jest ok, ale po tym co napisałaś zaczęłam mieć wątpliwosci :szok::szok:

A jednak, synek zapalenie ucha, antybiotyk 7 dni, a mnie od piątku do niedzieli nie ma....ehhhh....

reklama
Na usg nie było nic nic widać? Czy był pęcherzyk ale narazi nic w środku?
Trzymam &&&&

Kamcia a TSH 1,80 to za dużo? Ja robiłam ostatnio i miałam wynik 1,90. Lekarz powiedział że powinnam mieć poniżej 2,0 jak chcę się starać o dziecko. I doszłam do wniosku że 1,90 to poniżej 2,0 i jest ok, ale po tym co napisałaś zaczęłam mieć wątpliwosci :szok::szok:

A jednak, synek zapalenie ucha, antybiotyk 7 dni, a mnie od piątku do niedzieli nie ma....ehhhh....
pisalam dzis na drugim watku z laska, ktora sie zna i tsh prawidlowe do zajscia to max 2,5 takze luzik :-) ja osobiscie mam 1,76

Do góry