reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki wiosna 2015 -!kolejne starcie

reklama
Anula no wlasnie nie bralam w tym cyklu niechcialo mi sie...a no wlasnie temp. W 24 dc mialam temp nisko 36,5 a po 10 dniach zmierzylam i juz na wysokosci 36,9 wczoraj mialam 37,2...zaluje troszke ze niemierzylam caly czas:/ zreszta wejdz w moj link do OVF...

Hej:-)

Karola dobrze, ze juz lepiej z oczkiem:tak:

Julia oo matko co oni w tej pracy? Jaki maja problem z Toba, ze maja watpliwosci z tym kursem? Tez bym nie wytrzymala chyba i zaczela plakac i odeszla z tamtad, bo nie daja Ci mozliwosci rozwoju... trzymaj sie kochana i glowka do gory:tak:

Moniusia kochana rozwalilas mnie tym zdjeciem z dorysowana kreska, szalona Ty nasza:-D

Anula kochana nie dolkuj sie, a wychodz z tego doleczka i popatrz na to co osiagnelas i co masz. Powiem Ci, ze ja nigdy nie mialam nic od tak, zawsze wszystko poid gorke i wszystko co osiagnelam zawdzieczam swojej ciezkiej pracy. Kiedys myslalam, ze do 30tki bede juz zona z dwojka dzieci, ale zycie te plany zweryfikowalo i doswiadczylo mnie wieloma ciezkimi i wykanczajacymi doswiadczeniami, przezylam strasznie duzo jak na te swoje 30 lat i czasem mysle, ze ktos inny slabszy na moim miejscu nie wytrzymalby tego bagazu... ale oto jestem usmiechnieta optymistka mimo wszystko, milosc znalazlam i chociaz czasem mam ochote go zakopac w ogrodku, czasem cos zakloci nas spokoj, czasem jakies niesnaski, ale oboje kochamy sie nad zycie i wiem, ze bez tego glupola zyc nie umiem, a on beze mnie, oboje pragniemy miec dziecko i staramy sie o nie i kiedys i ja zaznam uroku szczesliwej ciazy donoszonej do konca, poczuje ruchy, urodze i bede mama... znalazlam prace, ktora mnie spelnia, ale mimo wszystko szukam dalej czegos co mnie powali calkiem.. poatrze na to co osiagnelam i chociaz czasem chcialabym wiecej to nie zamienilabym tego co mam na nic innego;-).
A faceta patelnia jak niedobry;-) i niech telefon kupi;-)

Karola tez bym zarzucila Cie przepisami na slodkosci, bo tez uwielbiam piec, ale widze, ze juz masz plany wiec innym razem:tak:

Cytrynowa mam nadzieje kochana, ze szefowa cos zrobi ze swoim synkiem, bo tak to sie nie da pracowac, ale taki nepotyzm w pracy najgorszy, ja w mojej bylej zakichanej pracy mialam taki przypadek, ze szefowa zatrudniala swoja coreczke, ktora beda w pracy dwa razy w tygodniu po 1 h zegarowej mialam pensje prawie taka jak ja... wiem, bo jej ja z kasy wyplacalam, to sie dopiero nazywa rozpierniczanie firmy:no:

Lux looo matko kochana kij w oko tej tesciowej, naprawde z nia cos nie halo jest, wspolczuje, bo to podobna wiedzma do tej mojej przyszlej tesciowki... gdyby moja mi po szafkach szperaxc zaczela to bym ja miotla przegnala chyba.. moja po swoich akcjach ( nie o wszystkich chce tu pisac bo ona ostro pier...nieta jest) to uslyszalam ode mnie, ze moja noga w ich domu nie postanie i ze wnuki bedzie na zdjeciach ogladac, bo nie dam swoich dzieic w opieke komus ktos opiekuje sie dziecmi (tak sobie dorabia ) i potrafi drzec sie na nie, potrzasac itd... horror jakis... moj M ma takie wspomnienia z nia zwiazane, ze szkoda slow...mi sie wydaje, ze tej twojej tesciowce jak i mojej to pobyt w wariatkowie nic nie da, bo tego sie wyleczyc juz nie da... ja doszlam do wniosku, ze ta moja psuedo tesciowa to sie odgrywa na wszystkich ( na swoich dzieciach tez) ze jej w zyciu nie wyszlo, bo maz jej alkoholik (teraz nie pije, ale pil przez wiekszosc ich malzenstwa i przez polowe zycia mojego M), ona i tesciu nigdy porzadnej normalnej pracy nie mogli znalezc itd itd, kiedys mi powiedziala jak jejw ygarnelam, ze ja jeszcze kiedys przyjde do niej po pomoc to powiedzialam jej, ze ja sama zarabia wiecej niz ona i jej mezus razem wzieci, wiec kto tu do kogo przyjdzie.. sorry, ale ostatnio tez sie uaktywnila i jeszcze we mnie buzuje to wszystko.. sklad sie biora tacy ludzie?:eek:

Cytrynowa przepraszam nie powinnam sie smiac, ale jkak przeczytalam o tej karmie i jak klient wpadl do piwnicy to oplulam monitor.. ale tak na serio to z ta karma tak jest, moja poprzednia szefowa tez arogancka wywyzszajaca sie ponad wszytskich, bo ona biedaczka zlapala starszego bogatego faceta, ktory jej wszytsko finansuje i traktowala i traktuje pracownikow jak swoja wlasnosc.. ja z tamtad odeszlam, a znajomych pracujacych tam jak spotykam to slysze tylko, ze pracuja tam do do czerwca i dsochodza, wszystkich wartych i dobrych praconikow starci, juz nie mowie o problemach jakie jej non stop wychodzily i jakie komentarze na jej temat i temat jej szkoly pisza na necie... roidzice z tamtad zabieraja dzieci, bo to nie szkola a cyrk wyciagajacy pieniadze... jeszcze troche, a bedzie tam sama z kilkoma przydupasami, bo oni nigdzie indziej pracy za taka kase nie znajda.. karma wraca to fakt

Lux wywinal orla mowisz? Hehehe ale musialo fajnie wygladac:-D

Kamcia fajnie z ta pesteczka, moze cos wyrosnie z niej:tak:

Jugoslawa kochana moja trzymam kciuki, aby ta @ szybko przyszla i potem zniknela na pare ladnych miesiecy:tak:

Madziolina dzialajcie owocnie:tak:

Martaha jak pozytywny tescik to gratuluje i trzymam kicuki:-)

Misia z prezentem dla faceta zawsze ciezko, ale jakis fajny gadzet jak portfel to najlepszy pomysl, ja mojemu najczesciej kupuje ciuchy:tak:

Blair och kochana cudne wiesci, bardzo sie ciesze i zazdraszczam tak troszeczke;-)

Jestem po weekendzie. W piatek mialam tyle pracy, ze jak wyszlam to potrzebowala relaxu.. a zla bylam na jednego rpacownika.. bo to dorosli ludzie, a zachowuja sie jak dzieci i musialam podjac ciezka decyzje w tej sprawie. Troche sie z moim posprzeczalismy, ale i szybko pogodzilismy;-). W weekend pogoda byla taka sobie, w sobote po poludniu tylko ladnie bylo,,, gdzie jest ten maj, najpiekniejszy miesiac?:-p W sobote ogarnelam chacjende, zrobilam sobie kapiel dluga ze wszystkim heheh. A wczoraj tez ogarnelam pare rzeczy i zorbilam placki po wegiersku.. dawno nie robilam, a wyszly pycha i zrobilam ciacho ptasie mleczko:-D.
Na wyborach bylismy, a wynikow nie ma co komentowac hehe jak to dobrze, ze predzej czy pozniej planujemy wyjazd z PL.
Dzis rano prawie bym sie spoznila na autobus, no ale sie udalo hehe

Milego dzionka

Hej kochane :*

jazza, ja wyników też nie komentuję, choć przyznam się nie byłam, ale w II turze idę głosować, mam nauczkę ;)

Jugosława, ​przylazła?

Wczoraj rocznica nasza, byliśmy w restauracji ;)
24 d.c. w piątek mam dentystę i choć nie chciałam jeśli do pt nie przyjdzie test będę musiała go w piątek zrobić ;/ bo chciała mi zdjęcie zrobić, a w ciąży wiadomo.. kupuję w czwartek, co by nie kusiło, no i jeśli nie przylezie to zrobię, kurcze, a tak nie chciałam robić już żadnego testu :(
A progesteron ładny, 13 równo, więc owu była.

Ostatnia edycja:
Moniusia zrób lepiej betę. Bo test może nie wyjść. A jak się udało to potem będziesz sie denerwowac czy wszystko ok

reklama
Kochana u mnie na betę się czeka ok. tygodnia.. więc nie ma jak ;/
Ostatnio trwał cykl 26 dni, więc do 28 powinna @ przyleźć.

Ostatnia edycja:
Do góry