reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki Weteranki...

reklama
hej

mary witajL:)

oj ochane teraz kazdy choruje,,bo taka pogoda do bani...

U mnie czas leci,,moj w weekend byl i juz jedzie...

A ja praca,dom...i nic wiecej..

Koralikowa - dziekuje! ;-) A niestety, zgadza sie... Ciagle ktos chory. My z Mia ledwo wylazlysmy z jednej choroby, juz druga... Ehhh... No i fakt, nie ma mrozu u nas wcale teraz, wiec od razu sie wszystko rozmnaza i przenosi latwiej!...

mary oby teraz sie udalo bez monitoringu...

Blonka - dziekuje! ;-)

Milego wieczorku Wam zycze! My wlaczamy filmik, i relaks! ;-)

Ale dawno mnie tu nie było. Nawet nie wiedziałam, ze Mary- beth tu zagląda. Córcia Ci rosnie jak na drożdzach, podglądam na fb;-).

Amalfi - zagladam czasem, bo w sumie juz jestem weteranka jakby nie bylo... ;-) No i tu tak milo, ze z checia poczytam i popisze. ;-) Dziekuje za mile slowa!!! ;-) Rosnie mi babelek w oszalamiajacym tempie, az w szoku jestem czasem jak to mozliwe, ze nam dzieciaczki tak szybko rosna! :szok:;-) Milo Cie "widziec" tutaj! ;-)

No to juz na serio pora na mnie! Dobrej nocki!

Mery beth no wpadaj tu, chociaz 8 miechów, to nie za długo jak na weterankę heheh po 2 latach mozna mówic o problemach z zajsciem;-), wiec jeszcze masz czas :-p. A to prawda,ze w Norwegii dają duzy szmal na wyprawke dla dzidzi? Bo w Irlandii nic a nic, chyba, ze sie jest na socjalu, wtedy coś tam dokładają do wózka czy coś. Kumpli mamy w Norwegii i nam to dwa dni temu powiedzieli, ale nie chce mi sie wierzyc, ze az tyle. Sorry, ze pytam o kasę, nie musisz odpowiadac na to pytanie.

Amalfi - wiesz, ja swoje przeszlam w starankach o Mie, wiec na weteranke pasuje. :zawstydzona/y: A kto wie, ile nam zajmie z druga dzidzia... Az sie boje! Co do tej wyprawki, to nie wiem dokladnie. Mamy, ktorym sie nie nalezy platny macierzynski dostaja jakas jednorazowa zapomoge, ale ja bylam na macierzynskim, wiec sie nie interesowalam. Ale ogolnie polityka socjalna jest bardzo dobra.

Blonka - duzo zdroweczka dla malutkiej!!! My tez sie meczymy juz 2 tygodnie (drugie chorobsko w krotkim odstepie czasu...), ale u nas kaszel i katar jak stad do Chin... :-(

reklama
Do góry