reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki Weteranki...

reklama
dzień dobry! :-D witam się i pozdrawiam.
prawie dobry wieczór już. zaczytałam się. tutaj czas tak szybko leci:happy2:.
coś mnie zaczynają piersi boleć na płodne. a m jeszcze nie ma :no2:.

Hej baby moje kochane!
Balbinko, ale się uśmiałam z tego dywanu :-D pomysłowo, nie ma co :) @ współczuję, ja już ponad rok swojej nie widziałam na szczęście.
sun, witaj, opowiesz coś o sobie?
kasiia, hej hej
Koralik, wyniki konkursu dopiero 19.07, ale jak juz pisałam lipa z tym wyszła i mi się odechciało.
kwiatuszku, hej, jak tam? dalej plamisz?

My dziś byłyśmy na spacerze 2 razy, w końcu cieplej się zrobiło i znowu mają byc upały (łeeeee). Dzisiaj mecz jest, więc mąz stracony na 2 godziny :-D a ja poczytam książkę "Język niemowląt". okazuje się, że sporo błędów przy Agatce popełniam i już dziś zaczęłam wdrażać "program naprawczy" :-) bardzo polecam książkę, chociaż jeszcze nie skończyłam.

kahaka tak jak widać na suwaczku staramy się już 15 m-c :-(.... Tak na prawdę nie wiem co nam dokładnie dolega.. Jest u mnie problem z pęcherzykami, dlatego od 9 m-c biorę CLO, po których pęcherzyki rosną... mam skoki cukru i miałam podejrzenie cukrzycy, ale okazała się tylko nietolerancja glukozy dlatego mam leki na obniżenie cukru (gdyż w jednym cyklu zahamowało się dojrzewanie pęcherzyków i endokrynolog podejrzewa, że to wynik skaczącego cukru) ... Hormony w porządku... Mąż miał lekkie nieprawidłowości w wyniku nasienia, ale po kuracji witaminowej wyniki się poprawiły więc tu jest ok...

I tak na prawdę nie wiem co jest grane... Od 4 m-c leczę się w Klinice Leczenia Niepłodności... Pęcherzyki same pękają bo od 3 cykli mam monitoring i one to potwierdzają... w jednym cyklu miałam podany zastrzyk na pęknięcie, ale to tylko dlatego, że P. gin. chciała wiedzieć jak na nie zareaguję... zaczęłam kolejny cykl więc za kilka dni znów idę na monitoring...

Na ostatniej wizycie gin. wspomniała, żeby zrobić drożność jajowodów, a później IUI... ale ja jakoś ostatnio mam strasznego doła i mam ochotę całkowicie odpuścić, ale zobaczę jak to się wszystko ułoży...

To tyle tak w skrócie...

Słyszałam o tej książce "język niemowląt" podobno warto ją przeczytać :-)

reklama
Witam sie na chwile.
Witajcie nowe kolezanki!
Chorobsko mnie bierze... a w pracy zapierdzielnik taki, ze nie wiem jak sie nazywam... Jutro chyba jednak ide na zwolnienie.
&&&&&&&&&&&&&&&& za Was... i caluje serdecznie!!!

Nie zapominajcie o mnie mimo, ze rzadko sie pojawiam. Podczytuje Was nieregularnie, ale mysle o Was codziennie i trzymam kciuki, by kazdej z Weteranek sie udalo!

Do góry