reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• 15.04.2025 o 12:00 zapraszamy Cię serdecznie na live, który poprowadzi psycholożka i psychoterapeutka Agnieszka Dąbrowska (@zdrowo_i_purpurowo), a jej gościnią będzie Anna Ślusarczyk (@kawa_z_uwaznoscia) – dziennikarka, psycholożka zdrowia i jakości życia, trenerka umiejętności DBT, liderka Family Connections i redaktorka naczelna portalu @babyboom_pl. Porozmawiamy o tym: czym tak naprawdę jest uważność w codziennym życiu mamy, jak wspierać dziecko swoją obecnością, nie tylko działaniem, jak zatrzymać się choć na chwilę, nawet jeśli wszystko dookoła pędzi, i dlaczego uważność może być jednym z najpiękniejszych prezentów, jakie dajemy dziecku i sobie. To będzie ciepła, wspierająca rozmowa – bez oceniania, za to z dużą dawką otwartości i akceptacji. Zrób sobie kubek herbaty, usiądź wygodnie i bądź z nami 💛 Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Staraczki Weteranki...

reklama
Mama- najważniejsze, że szefowej zależy na tobie i że postara sie coś z tym zrobić. Jednak czasami pracodawcy potrafią docenić dobrego pracownika. W dzisiejszych czasach to rzadkość.

Gusia mówie Ci jaki młyn to szok!! a najgorsze pewnie jeszcze nastąpi jak sie jedna laska dowie ,że kierowniczką nie bedzie.....
póki co mam czysta kartę u szefowej i to najważniejsze..
teraz bedę dopiero w pracy we wtorek to się okaże jakie nowe rewelacje będą;/;/

dzieci graja w domino a ja się biorę za sprzatanie.

Witam sie..
Oj dawno mnie nie bylo.. ale to praca co swiateczne zakupy... Naszczescie juz mam ciasta popieczone dzisiaj tylko zrobie jakas salatke, popiore, posprzatam dom i moge swietowac. A i musze prezenty popakowac a jest tego troszke :) A jutro ostatni dzien do pracy!!

Gusia dzięki;)
wiesz-ja jestem dziwna ;))) bo ja lubie sprzątać :)

a u Ciebie jak ze staraniami?? a mam dziś 5d.c. więc niedługo startujemy:)

Jerra witaj zabiegana...usiądź ,kawkę wypij-złap oddech;)

Jerra - no to zostały ci już same przyjemności

mama u mnie 37dc i cisza czekam aż przyjdzie bo chciałabym już zacząc nowy cykl a tu cisza, tempka cały czac ponad 37, Znowu mi się co ś pochrzaniło

Gusia no to jak tempka wysoka to znaczy ,że progesteron wysoki a on rośnie w ciąży-wiec &&&&&&&&&&&
zaciskam!
a brałas lutkę albo dupka?
testowałaś?
ja miałam też 37 tempkę ale potem spadła przez 2 dni i @...
no i dziś 5d.kolejnego cyklu..

a dziekuje usiade odpoczne chwilke.. bo z tego biegania @ przyszla w 22 d.c. No nic no chyba ze to plamienia :)
ja wczoraj pojechalam do centrum hndlowego i zaparkowalam dalej niz normalnie z malzem bo on jam ma isc do reala to musi tam pod samym wejsciem zaparkowac.
No wiec zaparkowalam tak ze mialam caly pasaz przejsc.. i co.. no i trafilam na likwidacje sklepu drogeryjnego ala Duglas i nakupywalam kremow i serum Diora, Kenzo, Lacome za od 5 do 15€ gdzie normalna cena jest powyzej 50€.. takiej okazji przegapic nie moglam i nakupywalam kilka p i e r d o l o w pla rodzinki... i jak obliczylam ile stracilam na same prezenty to wyszlo przeszlo 800€.. wiec niezle ale powiem wam szczerze ja kocham kupowac prezenty w sumie ja nic nie musze dostac ale jak rodzinka zadowolona to sie bardzo ciesze :)

reklama
Mama - testa robiłam w niedziele i jedna wielka krecha, a dupka brałam od 16dc do 25dc. Zwykle cykle miałam 28-29. Miałam też plamienie 31 ale tylko jednorazowe przy podcieraniu potem cisza. Pewnie znów mi sie coś rozlegulowało szkoda że przed świetami......

jeera- super z tymi zakupami

Do góry