reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki Weteranki...

reklama
Kurcze przeczytała wszystko co od wczoraj naskrobałyście, ale zajęło mi to z dwie godizny bo mam usibie 6-letnie bliźniaczki i co chwila coś, heheh
dzisiaj wycinały marionetki z papieru i potem robily mi przedstawienie, smae pisały i czytały scenariusz, normalnie jestem pod wrażeniem!
Na dworze się już wyszalały, ale jest tak gorąco, że nie da się długo posiedzieć.
Moje auto dalej w naprawie więc wysłałam małża na zakupy do supermarketu, ciekawa jestem czego nie kupi a co kupi nie takie... on zawsze coś namiesza...
A co do moich planów na ten cykl, to teraz dajeę sobie na luz (mojej ginki i tak nie bedzie), nie biorę żadnych leków, a w następnym cyklu spróbujemy z IUI....

Zostawiam buziaki dla każdej z osobna!

ja wrocilam ze smietnika,,,ale ukrop na dworzu....

zjadlam fasolke po bretonsku...

obiad prawie gotowy...

wikula blixniaki masz u siebie,,to wesolo zapewne...

oj Ewa wesoło to jest, hehehe
narobiłaś mi smaka na fasolkę po bretońsku i co ja teraz zrobię, nie mam fasoli w domu...chyba jutro sobie przyżądzę, mniam mniam!

reklama
Do góry