reklama
nie .. nie na takie mdlosci za wczesnie zdecydowanie... ;/ ale juz mi lepiej przetrawilam i jest ok jutro ide po jakas szamponetke chce sie zafarbowac, nigdy tego nie robilam taka na kilka myc zeby szybko sie koloru pozbyc jak by co ;p
E
EEnil
Gość
Błonka ja mocno trzymam &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Nagapalma - ja szukam kozaków, oficerek) jak znajdę w necie coś fajne to wkleję
błonka - tylko uważaj z tym szampobem, bo kolor czasami nie chce zejśc...
no cos ty? to reklamacja do producenta niech kupuje peruke najdrozsza w sklepie hehe
a ja sie dzis kiepsko czuje strasznie bola piersci... tak mnie.. "rwą" i brzuch boli juz jak na @ ;/
Jestem załamana , poddaje się
Wczoraj pani doktor rozwiała wszelkie moje watpliwości. Ciąża , w którą zaszłam to "fuks"
Ona nadal twierdzi, że mam mnóswto zrostów i musze miec laparoskopie, bo na następną ciążę mogę czekac kolejne dwa lata, a lbo i 100
Szłam pełna nadziei, a wróciłam skulona , jak zbity pies...
Jesli chodzi o jajeczkowanie, jest wszystko okej, tak jak mówiłam, mam owulke w tym miesiącu z prawego jajnika, endometrium trochę cieńkie, a te plamienia to niewydolność ciałka żółtego, skutek poronienia w moim przypadku...
Pobrała mi posiewy na bakterie, między innymi ta ureaplasmę. Dostałam *******one skierowanie do szpitala na HSG, badania typu crp hpv i inne, które muszaę zrobic przed HSG oraz badanie nasienia męża.
Jeśli na hsg wyjdzie mi niedrożność jakakolwiek, to mam mieć laparoskopie w przyszłym roku
.
Jeśli nie, to podchodzimy do 3 inseminacji, ale tylko gdy nasienie męża wyjdzie w porządku.
Co ja sobie ***** myślałam, dlaczego ja wogóle zaszłam w ciążę i czemu ja musze przez to wszystko przechodzić, skoro nie mam na to najmniejszej ochoty
Koszt wizyty jedyne 300 zł
Chciałabym napisać coś miłego, ale jakoś dziś nie mogę ...
Wczoraj pani doktor rozwiała wszelkie moje watpliwości. Ciąża , w którą zaszłam to "fuks"
Ona nadal twierdzi, że mam mnóswto zrostów i musze miec laparoskopie, bo na następną ciążę mogę czekac kolejne dwa lata, a lbo i 100
Szłam pełna nadziei, a wróciłam skulona , jak zbity pies...
Jesli chodzi o jajeczkowanie, jest wszystko okej, tak jak mówiłam, mam owulke w tym miesiącu z prawego jajnika, endometrium trochę cieńkie, a te plamienia to niewydolność ciałka żółtego, skutek poronienia w moim przypadku...
Pobrała mi posiewy na bakterie, między innymi ta ureaplasmę. Dostałam *******one skierowanie do szpitala na HSG, badania typu crp hpv i inne, które muszaę zrobic przed HSG oraz badanie nasienia męża.
Jeśli na hsg wyjdzie mi niedrożność jakakolwiek, to mam mieć laparoskopie w przyszłym roku
Jeśli nie, to podchodzimy do 3 inseminacji, ale tylko gdy nasienie męża wyjdzie w porządku.
Co ja sobie ***** myślałam, dlaczego ja wogóle zaszłam w ciążę i czemu ja musze przez to wszystko przechodzić, skoro nie mam na to najmniejszej ochoty
Koszt wizyty jedyne 300 zł
Chciałabym napisać coś miłego, ale jakoś dziś nie mogę ...
z reszta teraz szybko Ci zleci bo bedzie wszystkich swietych, potem szal przedswiateczny, potem swieta sylwester a po sylwku juz bedzie nowy rok i nowe plany i nadzieje laparo duzo wyjasni i pomorze!! 3 mam za Ciebie kciuki!!!!
reklama
Po pieerwsze wilkula o ile dobrze pamietam jest po laparo - i jakoś niczego to nie przyspieszyło, chyba, że o czymś nie wiem
Po drugie ja już miałam raz ingerencje skalpela w mój brzuch (operacja wyrostka ) i do dziś odczuwam skutki
MIE MA MOWY O LAPARO !!!
Po drugie ja już miałam raz ingerencje skalpela w mój brzuch (operacja wyrostka ) i do dziś odczuwam skutki
MIE MA MOWY O LAPARO !!!
Podziel się: