reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki Weteranki...

reklama
Wygrałam aukcję:)))))))))) I to jaką:)))
Płaszcz wart 1000zł za 100zł :))) Normalnie w takim nie chodzę ale ten ma fajne futro,będzie ''wyjściowy'' :)))

PEEK&CLOPPENBURG NAJNOWSZA KOLEKCJA-PŁASZCZ (1865670787) - Aukcje internetowe Allegro

Hej Mama:)))
U mnie zaczyna się @ powoli rozkręcać...38dc...

Błonka,pamiętaj żebyś była rozsądna i będzie ok:)

Ja w ramach diety zjadłam rosołek,paczkę:szok: ptasiego mleczka z Milki,babeczki czekoladowe,herbatkę z cukrem i tacos z mięskiem z kurczaka,sałata,pomidor,ogórek,ser i sosik koperkowy:)
Zaraz poprawię babeczką i drugim pudełkiem ptasiego mleczka :)))))
Dietetycznie:):tak::-D:-):zawstydzona/y:

A ja pomogłam Nince włosy umyć,też sama się kąpie,wymaga tylko ustawienia temperatury wody pod prysznicem:)
Oliwka wróciła od koleżanki,też się poszła wykąpać.
Ja następna pod prysznic i w łóżku pojem ptasie mleczko,herbatkę i ciepełko pod kołderką.
@ się rozkręca.
Dziewczyny...jak mi fajnie,dom powoli zaczyna wyglądać,znikają sterty rzeczy,jest ciepło,podłoga gorąca:)))

Witam witam :)
Ja przed praca (dzis na 11 do 20) to szybko nadrabiam :)

jeera no witaj,,dziekujemy..co tam,,,a czemu to tyle soob w szpitalu,epidemia??

no nie... wiekszosc miala wypadki losowe.... jeden cos robil strzyklo mu w plecach nie moze chodzic, albo mieli wypadek samochodowy, chyba ze 3 osoby spadly ze schodow czy drabiny... tata znajomej wlasnie spadl ze schodow i 5 dni pozniej zmarl, teraz znowu moj wujek dotknol sie i uderzyl glowa w kamien no i mial operacje bo mial krew w glowie i teraz jest w spiaczce nie wiadomo co bedzie znowu mama znajomego miala wypadek samochodowy ona przezyla ale jej brat i syn brata juz nie... no masakra co chwila cos sie dzieje.

No i co nadrobilam i czas do pracy sie zbierac :)U nas sloneczko pieknie swieci az sie nie chce wychodzic do pracy ;(ale jeszcze dzisiaj i jutro... i wkoncu dzien wolnego :)

witam panienki nie wiem czy mnie pamietacie ale kiedys tu pisalam dawno do was tu nie zagladałam mam problem dziewczyny moze wy mi poradzicie w pt po bzykanku zaczelam palamic ale sobota rano ani caly dzien nic dzis tez nic dopiero jak wsadzr głeboko palucha zeby zbadac szyjke to jakis tak dlikatnie brazowy sluz i tyle co sie dzieje mysle zeby zasiegnac rady innego gin ,sis mowi ze moze to nadrzerka ale cytologia była ok doda ze jestem na lutce bo plamiłam w srodku cyklu mam ja od maja w maju czerwcu lipcu spokoj od palmien az do teraz ten jeden dzien sama nie wiem co mysle c badania prolaktyny w normiena dodatek boli mie z prawej strony taki dziwny bol jakby do nerek pleców dodam ze mam dzis 25dc i oststni dzien lutki

reklama
Do góry