reklama
E
EEnil
Gość
Jestem i ja.
Nadal chora.
Remont wrze,niestety nie da rady skończyć na czwartek a w czwartek się przeprowadzamy...trudno,będziemy mieszkać w gruzie
Nadal chora.
Remont wrze,niestety nie da rady skończyć na czwartek a w czwartek się przeprowadzamy...trudno,będziemy mieszkać w gruzie
E
EEnil
Gość
Kasia spać nie możesz? )) 6.59?)))
Ja dalej w łóżku z Fervexem
Ja dalej w łóżku z Fervexem
Babki przesyłam zdrowe fluidki, bo ja w pełni sił i zdrowia. Aż nieprzyzwoicie! Zdrowieć mi tu natychmiast. Co będzie jak przyjdzie prawdziwa jesień? Ciepła herbatka z miodkiem i cytrynką, okład z młodych piersi a potem korzystać z ostatnich pięknych dni.
Buziole
Buziole
reklama
E
esmeralda
Gość
cześć dziewczyny !! ) czy możecie wejść na moje 28 dni i pomóc mi przeanalizować moje cykle?? co o nic sądzicie? ja mam już po raz drugi założone konto na 28 dni, no niestety zablokowali mi ostatnio wiadomo dlaczego ale teraz mam więcej tych wykresików i jest co omawiać p[rzynajmniej mam nadzieję że prawidłowo wyświetla się link na 28 dni, bo ja zwykle nie wiem czy dobrze wstawiłam
no i jak tak teraz patrzę to coś mi się zdaje że moje starania trwają nieco dłużej niż 13 cykli, nie liczyłam tego nigdy tak wnikliwie..zresztą zanim zaczęliśmy się starać to i tak przez rok był seksik całkowicie bez zabezpieczenia, ale "uważaliśmy" tak można to ująć...
Mam za to bardzo dobrą wiadomość dowiedziałam się już na czym stoję po paru badaniach krwi wyszło na to że mam podwyższoną prolaktynę i silną niedoczynnośc tarczycy, moja endokrynolog powiedziała że nie mam prawa zajść w ciążę z takimi wynikami, więc..już się leczę i jestem pełna nadziei, bo dała mi do zrozumienia że teraz to szybko pójdzie no chyba że wyjdą po drodze jeszcze jakieś inne złe rzeczy, a tego przecież byśmy nie chcieli...także jeśli tytlko o to idzie to nie jest źle ;] pozdrawiam :*
no i jak tak teraz patrzę to coś mi się zdaje że moje starania trwają nieco dłużej niż 13 cykli, nie liczyłam tego nigdy tak wnikliwie..zresztą zanim zaczęliśmy się starać to i tak przez rok był seksik całkowicie bez zabezpieczenia, ale "uważaliśmy" tak można to ująć...
Mam za to bardzo dobrą wiadomość dowiedziałam się już na czym stoję po paru badaniach krwi wyszło na to że mam podwyższoną prolaktynę i silną niedoczynnośc tarczycy, moja endokrynolog powiedziała że nie mam prawa zajść w ciążę z takimi wynikami, więc..już się leczę i jestem pełna nadziei, bo dała mi do zrozumienia że teraz to szybko pójdzie no chyba że wyjdą po drodze jeszcze jakieś inne złe rzeczy, a tego przecież byśmy nie chcieli...także jeśli tytlko o to idzie to nie jest źle ;] pozdrawiam :*
Ostatnio edytowane przez moderatora:
Podziel się: