reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki Weteranki...

reklama
Ewcia zdrowka zycze
wikulaa Tobie tez zdrowka
A co Wy takie chore jestescie wsszystkie???
kahaka a Ty idziesz na ten slub do niej??? A jak fasolka u niej?? Duza juz pewnie, co?? Tak jak Twoja :-)
A lilith jeszcze pisze???

Jestem i ja.
Nadal chora.
Remont wrze,niestety nie da rady skończyć na czwartek a w czwartek się przeprowadzamy...trudno,będziemy mieszkać w gruzie:(

Babki przesyłam zdrowe fluidki, bo ja w pełni sił i zdrowia. Aż nieprzyzwoicie! Zdrowieć mi tu natychmiast. Co będzie jak przyjdzie prawdziwa jesień? Ciepła herbatka z miodkiem i cytrynką, okład z młodych piersi a potem korzystać z ostatnich pięknych dni.

Buziole :)

Wikulaa - no to nie jest najgorzej :) szkoda, że pogoda trochę się popsuła, bo słoneczka ni ma. Dobrze, że nie pada i nie jest zimno. U Ciebie chyba podobnie, bo nie tak daleko do siebie mamy.

reklama
cześć dziewczyny !! ;)) czy możecie wejść na moje 28 dni i pomóc mi przeanalizować moje cykle?? co o nic sądzicie? ja mam już po raz drugi założone konto na 28 dni, no niestety zablokowali mi ostatnio wiadomo dlaczego :D ale teraz mam więcej tych wykresików i jest co omawiać p[rzynajmniej ;) mam nadzieję że prawidłowo wyświetla się link na 28 dni, bo ja zwykle nie wiem czy dobrze wstawiłam
no i jak tak teraz patrzę to coś mi się zdaje że moje starania trwają nieco dłużej niż 13 cykli, nie liczyłam tego nigdy tak wnikliwie..zresztą zanim zaczęliśmy się starać to i tak przez rok był seksik całkowicie bez zabezpieczenia, ale "uważaliśmy" tak można to ująć...
Mam za to bardzo dobrą wiadomość ;) dowiedziałam się już na czym stoję ;) po paru badaniach krwi wyszło na to że mam podwyższoną prolaktynę i silną niedoczynnośc tarczycy, moja endokrynolog powiedziała że nie mam prawa zajść w ciążę z takimi wynikami, więc..już się leczę ;) i jestem pełna nadziei, bo dała mi do zrozumienia że teraz to szybko pójdzie ;) no chyba że wyjdą po drodze jeszcze jakieś inne złe rzeczy, a tego przecież byśmy nie chcieli...także jeśli tytlko o to idzie to nie jest źle ;] pozdrawiam :*

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry