reklama
mmm...
Fanka BB :)
Kahaka wszystkiego naj, naj. Spełnienia w roli mamy, którą niedługo zostaniesz!! I żeby udało Ci się znaleźć spokój i żebyś cieszyła się ciążą i zeby rozwiązanie było bezbolesne a dzidzia urodziła się zdrowa i różowiutka i żeby miała Twoje oczka a Ty żebyś po porodzie odzyskała szybko piękną figurę i żeby małżonek Cię stale rozpieszczał i jeszcze żeby Ci się spełniły Twoje marzenia, te o których boisz się nawet głośno powiedzieć.
100 całusów z okazji urodzin.
Bree
Ps. Pozdrowienia dla wszystkich Staraczek.
powodzenia dziewczyny!
100 całusów z okazji urodzin.
Bree
Ps. Pozdrowienia dla wszystkich Staraczek.
powodzenia dziewczyny!
Dziewczyny, kamień z serca!!!!!
Miałam jednak usg
Dziecię ma 82 mm, co odpowiada 14t2d. Boże, jak mi ulżyło!!!!!!!!! Wszystkie pomiary w normie.
Pani dr wykryła, że mam macicę dwurożną….:/ dokładnie to jest w kształcie serca i dziecku jest na razie niewygodnie. Ta przegroda między „rogami” będzie się teraz rozciągać, w związku z czym prawdopodobnie będę mieć skurcze. Mam brać nospę. Dziecko jest ułożone pośladkowo. Ponoć to częste przy takiej macicy. Macica niestety twarda.
Poza tym wszystko dobrze. Uffffffffffffff!
Potem dodam jakąś fotkę.
Dziękuję Wam wszystkim za życzenia urodzinowe - i tak dzień minął pod znakiem wizyty, nie myślałam o urodzinach.
Bree, czemu ma mieć moje oczka? Mojego męża ładniejsze, bo piwne, a moje to nijake szaro-niebieskie
Miałam jednak usg
Dziecię ma 82 mm, co odpowiada 14t2d. Boże, jak mi ulżyło!!!!!!!!! Wszystkie pomiary w normie.
Pani dr wykryła, że mam macicę dwurożną….:/ dokładnie to jest w kształcie serca i dziecku jest na razie niewygodnie. Ta przegroda między „rogami” będzie się teraz rozciągać, w związku z czym prawdopodobnie będę mieć skurcze. Mam brać nospę. Dziecko jest ułożone pośladkowo. Ponoć to częste przy takiej macicy. Macica niestety twarda.
Poza tym wszystko dobrze. Uffffffffffffff!
Potem dodam jakąś fotkę.
Dziękuję Wam wszystkim za życzenia urodzinowe - i tak dzień minął pod znakiem wizyty, nie myślałam o urodzinach.
Bree, czemu ma mieć moje oczka? Mojego męża ładniejsze, bo piwne, a moje to nijake szaro-niebieskie
E
EEnil
Gość
Kasiu gratulacje))) Nie ma się co tyle zamartwiać.
A pozycję dzidzia jeszcze zmieni.Matko to już 14 tc...a dopiero co testowałaś...
A pozycję dzidzia jeszcze zmieni.Matko to już 14 tc...a dopiero co testowałaś...
He he, no właśnie ja też mam brązowe więc dla mnie ładniejsze niebieskie ;-) Ale skoro eMek ma piwne to pewnie i dzidzia będzie mieć ciemne. Ponoć to kolor dominujący.
E
EEnil
Gość
Halooooooooo,jest tu kto?
reklama
K
Kinga85
Gość
ja zaglądam i pozdrowienia zostawiam
Podziel się: