reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki Weteranki...

Kasiu kochana życzę Ci dużo zdrowka, dla Ciebie i dla Maluszka:) Spelnienia wszystkich marzeń
I trzymam &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& bardzo mocno za wizytkę:)

reklama
Kahaka wszystkiego naj, naj. Spełnienia w roli mamy, którą niedługo zostaniesz!! I żeby udało Ci się znaleźć spokój i żebyś cieszyła się ciążą i zeby rozwiązanie było bezbolesne a dzidzia urodziła się zdrowa i różowiutka i żeby miała Twoje oczka a Ty żebyś po porodzie odzyskała szybko piękną figurę i żeby małżonek Cię stale rozpieszczał i jeszcze żeby Ci się spełniły Twoje marzenia, te o których boisz się nawet głośno powiedzieć.
100 całusów z okazji urodzin.
Bree

Ps. Pozdrowienia dla wszystkich Staraczek.
powodzenia dziewczyny!

Dziewczyny, kamień z serca!!!!!
Miałam jednak usg :D
Dziecię ma 82 mm, co odpowiada 14t2d. Boże, jak mi ulżyło!!!!!!!!! Wszystkie pomiary w normie.
Pani dr wykryła, że mam macicę dwurożną….:/ dokładnie to jest w kształcie serca i dziecku jest na razie niewygodnie. Ta przegroda między „rogami” będzie się teraz rozciągać, w związku z czym prawdopodobnie będę mieć skurcze. Mam brać nospę. Dziecko jest ułożone pośladkowo. Ponoć to częste przy takiej macicy. Macica niestety twarda.
Poza tym wszystko dobrze. Uffffffffffffff!
Potem dodam jakąś fotkę.

Dziękuję Wam wszystkim za życzenia urodzinowe - i tak dzień minął pod znakiem wizyty, nie myślałam o urodzinach.
Bree, czemu ma mieć moje oczka? :) Mojego męża ładniejsze, bo piwne, a moje to nijake szaro-niebieskie :)

Dziękuję Wam wszystkim za życzenia urodzinowe - i tak dzień minął pod znakiem wizyty, nie myślałam o urodzinach.
Bree, czemu ma mieć moje oczka? :) Mojego męża ładniejsze, bo piwne, a moje to nijake szaro-niebieskie :)

He he, no właśnie ja też mam brązowe więc dla mnie ładniejsze niebieskie ;-) Ale skoro eMek ma piwne to pewnie i dzidzia będzie mieć ciemne. Ponoć to kolor dominujący.

reklama
Do góry