reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki Weteranki...

Tulam Cię słonko :*:( Wstrętny małpiszon :wściekła/y: Ja powiedziałam sobie że warto zrobić wszystko co w mojej mocy aby ułatwić dzidzi przyjście, mam tu na mysli to badanie, bo długo się zastanawialiśmy...ale jak gin powiedział że może coś być z macicą to umówiłam się na najbliższy termin...więc kochana jeśli przesunie to starania o miesiąc to chyba warto, a potem raz dwa i będzie piękny dzidziuś. Tym bardziej jak mówisz że były idealne warunki :tak:&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

reklama
no warto, pewnie ze warto, bo miesniak ciazy nie sluzy.. :) tylko boje sie czy dobrze to zrobia, czy czegos nie uszkodza, czy potem wyjdzie.. tyle niewiadomych jest, ja lubie wszystko wiedziec od razu, wiedziec co mnie czeka i jaki bedzie wynik a tu niestety nic nie jest pewne..

Właśnie dostałam maila od Sióstr z Radonia:)))
Modlą się o fasolkę dla nas i wysyłają pocztą modlitwę z paskiem:)Kochane,jak szybko:)

hej dziewczyny ,
ja od poniedziałku nie mam na nic czasu ,jakaś masakra ;-(Błonka ściskam mocno ,moja znajoma miała mięśniaka i jak zachodziła to nie mogła ciąży utrzymać w końcu jak jej usunęli zaszła w ciąże i ma już duużego synka ;-)
Carolineee podziwiam za takie kontakty bo ja nawet do kościoła nie chodzę ;-( bo się sparzyłam......ale kąpiel to chyba i ja dzisiaj sobie strzelę ...ja mam czekoladę i migdały ;-)

reklama
Do góry