reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki Weteranki...

reklama
cześć weteranki-u mnie lipa...to znaczy mam 29d.c.(a cyle 25-27dniowe) a @ nadal nie ma..ale wczoraj robiłam sikacza i I krecha..więc poprostu sie spóźnia nie z powodu ciąży..
jeszcze do tego mi brakuje,żeby sie cykle rozregulowały;/;/
liczę ,że dzis dostane kurcze no!!

pozdrawiam i życzę powodzenia testującym -&&&& :)

no...włąsnie dostałam @...
czyli ten cykl był 28dniowy.
a 28 dniowe cykle to ja miałam przed zajściem w ciążę z Zuzą..po porodzie juz na 27 zaszło a ostatnie cykle to 24,25 dniowe..może mi sie wyreguluje i za jakiś czas sie uda....nadzieje trzeba mieć..

lopop a Ty co taka pewna że ja niby zaciążona????!!! no coś Ty. Nic nie wiadomo przecież jeszcze :sorry2:
hm ... życzę ci tego :)
wiesz ostatnio było tak że ty pierwsza a potem ja :) więc się tej wersji mocno trzymam i liczę na powtórkę ale o szczęśliwym zakończeniu:)
a 28 dniowe cykle to ja miałam przed zajściem w ciążę z Zuzą..po porodzie juz na 27 zaszło a ostatnie cykle to 24,25 dniowe..może mi sie wyreguluje i za jakiś czas sie uda....nadzieje trzeba mieć..
szkoda :( kochana
no cóż walczymy dalej ja też z nowym cyklem

mamcia a twój mały Domi to też taki żywy skarb??? pytam bo siostra ma 20 miesięcznego bąbla Dominka i jest starsznie żywym dzieckiem - siostra twierdzi że to coś w imieniu siedzi:-p

hej hej
Błonka, suzi, i jak testowałyście????
Kinga, a Ty test robiłaś?
mama, przykro mi :-(...ale wiesz, Twoje cykle wcale nie są nieregularne. Za nieregularne uznaje się dopiero wtedy, gdy jest rozstrzał 10 dni przynajmniej.

U mnie nic nowego...

Kahaka wiem,,ale jak kilka ostatnich cykli było 25 dniowych a ostatni nawet 24 dniowy a teraz 28 dniowy to kurka wnerwia to trochę ..

Lopop-nie ,mój Domi to oaza spokoju ..do tego jest bardzo uczynny!
juz w brzuszku po kopniakach było wiadomo,że bedzie inny niż Zuza-ta to dopiero żywioł:)))energii ma mase i musi sie Jej pozbyć więc trzeba wymyslac Jej rózne sportowe zajęcia a najlepiej wspinaczkę..drabinki....

witam się po urlopie:)
brakowało mi bb.

mama 3mam mocno kciuki za Ciebie i fasolkę!!!! :)) &&&&&

U mnie okresu ani widu....

a ja....???? :rolleyes2:
Popciu No i ja?????:happy:

Tula Mamciu z całych sił:*:*:*

hej hej
Błonka, suzi, i jak testowałyście????
Kinga, a Ty test robiłaś?
mama, przykro mi :-(...ale wiesz, Twoje cykle wcale nie są nieregularne. Za nieregularne uznaje się dopiero wtedy, gdy jest rozstrzał 10 dni przynajmniej.

U mnie nic nowego...

A ja dziś mam 28dc i na teście jest bladzioch... tylko że nie wiem kiedy mam mieć termin @ bo nie byłam na monitoringu :eek: albo sobie wkręcam tego bladziocha.... do tego coś mnie bierze....:-(
Znając moje szczęście dostanę @...:(

Suzi- dzieki za utulenie kochana...
a po jakim czasie sie tan bladzioch pokazał?? ja jak robiłam w czwartek to wyszedł od razu...a dzis @ przyszła...
mam nadzieje,że u Ciebie bedzie inny scenariusz-&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& zaciskam !!

reklama
No właśnie od razu wyszedł...no nic pożyjemy zobaczymy....
Po14 zadzwonie do gabinetu czy jest już mój gin, no i zobaczę co powiedzą.
Właśnie obawiam się że może być tak samo;/

Do góry