reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki Weteranki...

Faktycznie coś leniwe jesteście, mnie nie bylo przez weekend więc myślałam, że dzisiaj będe miała spro nadrabiania, a tu niemalże puso...nie podoba mi się to!
Do mnie oczywiście na wyjeździe zawitała @, ale spodziewałam sie tego...
dzisiaj weszłam na wagę i się załamalam, dieta jak nic!

Ewcia - napisze tylko, że Ci wspóółczuję! i nie kuś tym ciastem, bo ja nie mogę jeść słodkiego, bo będę jak sloń wyglądać!

Suzi - a gdzie ty tak imprezowałaś???

Kinga - mam andzieję, że @ nie przylezie!

Błonka - faktycznie nieciekawie z tym mieskzaniem!

reklama
heh hej

ja już po pracy. piersi mnie bolą więc pewnie @ niedałeko.

teściowa była zachwycona tortem, nawet się popłakała, kupiłam im jeszcze ogromny wałek z wierczykiem i też strasznie im się podobał :

hej dziewczyny ,
ja już w domku po urlopie ale się rozleniwiłam .........no i jakby nie było 2 dc cyklu i w poniedziałek wizyta na usg u Wojewódzkiego tym razem (bo się moja P.dr urlopuje już od przyszłego tygodnia.....
suzi1 kochana i jak tam z Twoim pęcherzykiem byłaś tego 15 dc na usg?(napisz mi kochana bo nie doczytałam :zawstydzona/y:)
Ewcia81 szał współczuje ja miałam matkę przez tydzień i dostawałam obłędu......
wilkulaa przy @ zawsze kilka kilo w górę ...póżniej spadnie ,ja jak stanęłam na wagę to myślałam ,że się popsuła a tutaj dzisiaj 2dc i już spada waga :-)

JAK MIŁO DO WAS WRÓCIĆ

dziewczyny beta nie daje złudzeń. znów sie nie udało. tak wiec teraz naturalnie działamy a jak sie pojawi możliwość to decydujemy sie na ifv. ehhh żyć sie nie chce po prostu.

tymonka przykro mi :-(
a ja mam jakiegoś doła ,szlak mnie trafia ze wszystkim...wszystko mnie denerwuje ...wrrr

mmm...jak myślisz czy winko mi nie zaszkodzi przed crio?jeszcze nie wiem czy będzie ale jakby dobrze poszło wszystko to 27 bym miała ..........a mam ochotę na winkoo dzisiaj

reklama
tymonka przykro mi :-(
a ja mam jakiegoś doła ,szlak mnie trafia ze wszystkim...wszystko mnie denerwuje ...wrrr

mmm...jak myślisz czy winko mi nie zaszkodzi przed crio?jeszcze nie wiem czy będzie ale jakby dobrze poszło wszystko to 27 bym miała ..........a mam ochotę na winkoo dzisiaj
nie wiem, wydaje mi wię, że nie :) ja też mam ochotę na winko :0

Do góry