reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki Weteranki...

jestem i ja tylko byłam na innym Wątku:)

cholipka współczuję biedactwo:-(
i weź teraz zaufaj fast foodom naślij sanepid:-p ulży tobie

reklama
Naślę,naślę...to jest bar przy basenie...a ten gejuch właściciel kiedyś Catering woził do Ninkowego przedszkola i pogonili go.
Wiesz,jakiś miesiąc temu byliśmy i kupiłam jej tam frytki,były dobre.
A wczoraj...kurde,dużo mojej winy bo czułam,że coś jest nie tak...
Teraz chyba muszę jej jakąś dietę zrobić po takiej nocy?
Jeszcze ta moja matka...osłabia mnie.
Wczoraj zadzwoniła i powiedziała mojemu mężowi:jesteś frajerem.
Inteligentna osoba,nie ma co.

hejki
Ja wrocilam dzisiaj o 7 rano,bo siostra kasiorke miala mi oddac,300zl,a oddała 100zł,,juz wogole sie nie wypowiadam na ten temat...
Wczoraj do 2 w nocy robilam,a przed 6 wstaklam,,i jestem mega nie wyspana,nie wiem jak dzisiaj wytrzymam..głowa mnie boli od niewyspania...ech
A jeszcze przed chwila pozarłam sie z sasiadka,,tak mnie wkurzyla,ze szok,stare babsko,cisnienie mi podniosła i normalnie ja nawyzywalam...wiem,ze nie powinnam,ale poprostu przechodza oni samych siebie...az sasiedzi inni byli w oknach...porazka tu mieszkac..w co ja sie wpakowalam przychodzac tu....ja pikole...

oliwka oj biedna mała.masakra jak sie musiała nameczyc...
wikula ech ci listonosze...aaj tam było minęlo...

ale mam cisnienie no ja pikole....a jeszcze siostra z ta kasa mnie zdrazniła-ja sie prosze o swoja kase,bo na chleb nie mam...superr

Ewa - ja dlatego nie pożyczam kasy osobom, którym nie jestem pewna, że mi oddadzą, nie nie cierpię się upominać o kasę...
Mojej siostrze tak z pół roku temu pożyczyliśmy z mężem kase, bo nie miala i do tej pory nie oddała...ech szkoda gadać!

Oliwka - oj to się biedne wymęczyłyście...

Witam Was kochane...;*
Zaraz muszę uciekać do pracy :-(i chyba poisiedzę dłużej z Wami we wtorek;/ u nas wczoraj miały być przytulanki ale jakoś nie wyszło a powiedziałam sobie nic na siłę! Dziś oczywiście mam wyrzuty sumienia :wściekła/y: i bądź tu mądry człowieku!!! jedno zaprzecza drugiemu :zawstydzona/y:
Oliwka naslesz sanepid?
Ewcia ja miałam podobną sytuację z bratem... opowiem jak będzie więcej czasu
Lopciu kochana jak samopoczucie?
Kinga dobrze że z synciem wszystko si:)
Mamciu co tam u Ciebie?
Zuzanka kochana udanego urlopowania;) i owocnych przytulanek:)
Buziaki kochane:*

reklama
Do góry