reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki Weteranki...

zjola no ja troszke badan mam, poza tym ja jade na wizyte ustalic IVF termin chce jak najszybciej, zrobimy badania armii tez tuz przed wizyta i reszte badan jak lekarz zaleci i juz. I chce to juz miec za soba poprostu.

A to moje ostatnie dzielo, ale od razu mowi ze inspirowalam sie praca kogos innego, oczywiscie nie bylo tam schematu, wiec wzory liczbe oczek itd musialam ustalic sama:
Zobacz załącznik 376397Zobacz załącznik 376398

No i jeszcze nie jest skonczona, dopracowuje ją

mama pojecia nie mam jak robie rzesy, ale bylam tam wczoraj u fryzjera i widzialam jak robi innej dziewczynie i to byly pojedyncze rzęsy w pojemniczku, bo wlasciwie widzialam juz efekt koncowy

reklama
Amalfi - jesteś niemożliwa, może zrobisz dla mnie taką większą sukienkę? Ja bym w takiej chodziła, jest śliczna, wow.

Zjola kochana nawet nie wiesz jak się cieszę że jesteście zadowoleni:) myślę że to polowa sukcesu:D
A podejście Wasze do tematu pierwsza klasa :tak:

Pozałatwiałam część spraw, kwiaty na jutro zamówiłam. Popołudniu jeszcze poczta i zakupy,a wieczorem pakowanko( bo jedziemy na wieś na weekend:-D)

Suzi - miłego weekendu :) My w sobotę na urodziny do znajomych pomykamy. Na razie możemy, bez obaw możemy pić zdrowie solenizantów.

No u mnie była mama z chlopakami,,bylam na miescie,pozalatwialam sprawy,,teraz kolo 1 sierpnia bedzie odpowiedz w spraewie spłaty długu..echh

amalfi wow...:-)śliczności....bajera,,brak mi słów...
suzi weekendzik na wsi,super sprawa...
mama jak tam wolne...
karolina jak główka?? boli??

Dziewczyny bo ja mam dziś 3dc i prawie sucho :szok:bardzo delikatne plamienie wręcz mało zauważalne :szok: czy u Was przy braniu clo też tak było? normalnie w szoku jestem;/ chyba że jeszcze powróci:| bo u mnie @ trwa znacznie dłużej :eek:

zjola:tak::tak::tak:zmianiłam...
suzi ja nie brałam clo nigdy wiec nie wiem...

MOj pojechal oczywiscie do ammy..
ja sama

robie sobie kolczyki...

reklama
Do góry