reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki Weteranki...

Kasia witaj spowrotem:)))
Ja 32dc i @ nie ma...a nad ranem miałam wrażenie,że zaraz będzie.

Mama 1000000 lat,spełnienia marzeń,fasoleczki albo i dwóch,zadowolenia z dzieci i wieluuu przyjemności:))))

reklama
Hej. wpadam i wypadam bo mam dużo papierkowej roboty:)
Bede podczytywała co chwilę.
Oliwka, Ewcia dobrze że sie dogadałyście z mieszkaniem-:-)
Kahaka jak było? wypoczęta?
Palu no to trzymam kciuki żeby było tak jak lekarz powiedział. Wiem jak to jest jak sie nie udaje aż za dobrze:( ale narazie jeszcze jest jakaś nadzieja:) Robiłas tylko sikańca?

Miałam wczoraj kiepski wieczór i pół nocy czarnych myśli. Polały sie łzy- m się przestraszył że ze mną źle;) eeeehhh nie mam już siły na to wszystko. Obiecał że sie mną zajmie i wyskoczymy na fajny weekend:sorry2: troche lepiej dziś ale było kiepsko.
A może to po prostu brak słoneczka?

Miałam to samo wczoraj:( Doliny mnie dopadły;/

ja jestem teraz po pierwszym IUI i nic z tego chociaz malpa jeszszcze nie pprzyszla. ale test wyszedl negatyw wiec nic z tego. dzis bylam na wizycie to gin mowi, ze nie widac, zebym miala dostac @ i dziwi sie strasznie, ze nie jestem w ciazy.. bo moj M bije rekordy ginesa ze swoja armia.. normalnie ma 150mln/ml, a po przerobieniu do IUI 500mln/ml takze kon rozplodowy..tylko ja jestem taka ułomna:( i mowi, ze nawet jak jest beta niska i test negatyw to czasem mu sie trafia, ze babka jest w ciazy ale to nie w moim przypadku, az taka szczesciara nie jestem.

Kochana póki nie ma @ nadzieja jest:* &&&&&&&&& Jeśli nie teraz to za kolejny cykl&&&&&&

Mamciu kochana wszystkiego Naj Naj Naj:* Dużo szczęścia i miłości= FASOKLA

Pamiętacie jak pisałam Wam o tych znajomych co ich synek ma raka? Zmarł :-( Oskarek miał zaledwie 1,5 roku
[*]
[*]
[*];(

W niedziele poprosze o kciukasy dziewczyny, bo testne. Biore dowcipnie lutke, a ja bierze sie 10 dni, zeby ja odstawic musze testnac. Boje sie ja nie wiem co...

Dla Oskarka
[*]

Amalfi - w czwartek dokładnie opiszę, jak było na wizycie. Wczoraj dzwonili do mnie z Provity, żeby potwierdzić, czy na pewno będę, tak więc dwa dni przed swoją wizytą możesz spodziewać się od nich telefonu. Trzymam kciuki za Ciebie już na zapas &&&

Suzi - potwierdzam to, co Mari napisała. Ja też mam takie plamienia przed @ i zaliczają się one do starego cyklu. Dopiero fale Dunaju oznaczają pierwszy dzień następnego cyklu.

Tymonka - a jak załatwiłaś IUI na NFZ? Wiem, że jest jeszcze Gyncentrum w Katowicach i ogłaszają, że robią inseminację na NFZ. Jak by co, to może do nich uderzę. zależy jakie będą terminy.

Kochana proszę napisz coś więcej o tym Guncentrum!

Oliwka- no to jednej zyczę :tak:

Suzi-dziękuję ;*

wyrazy współczucia dla znajomych-nieopisana tragedia gdy dziecko odchodzi.............:-:)-(

Gwiazdka- &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& za ndz!!

Ostatnia edycja:
reklama
Gwiazdeczka &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&!!!Już od dziś trzymam:)

Do góry