reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki Weteranki...

KINGA juz zdąrzyliście sie bzyknąć? ;-):-p
Ładnie tempka w gorze, ale jak owulkę miałaś teraz, to musi sie to utrzymać ze dwa tyg, wiec jeszcze trochę przed Tobą...

reklama
KINGA juz zdąrzyliście sie bzyknąć? ;-):-p
Ładnie tempka w gorze, ale jak owulkę miałaś teraz, to musi sie to utrzymać ze dwa tyg, wiec jeszcze trochę przed Tobą...

o jakim bzyknięciu mowisz? dziś rano? a co to za problem heheheh
U mnie od 10dnia po owu zawsze tempka leciała już w dół dzień po dniu wiec czekam aby było chociaż te 14 max

No rano rano , a kiedy niby? Była jeszcze jeden raz;-)? Ja juz nie pamietam co to sex jest heheeh
No 14 dni musi Ci sie utrzymać minimum 12. Mnie tempka spadała na dwa dni przed @, a tak do samego końca mogłam sie łudzić, tylko nigdy sie nie łudziłam :-(, bo i po co?

nie zrozumiałam cię z tym seksem rano heh że niby zdziwiona jestes :-D hahahahah
u nas sex to sama przyjemność od kąd postanowiłam że to koniec starań i własnie po powrocie z Gdańska zaczeliśmy całkiem na luzie kiedy tylko była na to ochota:) rano też jest fajnie! :D
no dlatego jak widzisz czekam grzecznie puki co :blink:

Cześć dziewczyny ;-)

Dawno tu nie zaglądałam :zawstydzona/y:
Nie sposób wszystko nadrobić, ale za pamięci - Zjola ogromne gratulacje za zdany egzamin (czytałam na blogu :-))
Kinga, mocno zaciskam &&&&& :tak:
Kwiatek, jeszcze raz dzięki za super spotkanie :-) Miło mi było poznać Ciebie i Twojego M, jesteście super parą! Piękni, młodzi i przesympatyczni :-) Zdrówka życzę!
Pozdrawiam mocno resztę babeczek, na FB Was podczytuję ;-)

A ja... no cóż, zmagam się już drugi tydzień z gorączką, zatokami i mam już dosyć :dry:
Ostatnie wieści o refundacji IVF dały mi cień nadziei, że może uda się podejść. To chyba jedyna szansa dla nas. Bardzo mocno w to wierzę :tak: Póki co, nie poddaję się, jeszcze powalczę...

Ściskam Was i idę walczyć dalej z pierogami (dzisiaj w planach ok. 100szt. z mięsem ;-))

Kinia - mnie to na dwie kreski wygląda :tak:

Balbinko - kiedy ty znajdujesz czas na to lepienie?

Amalfi - no lepiej bym tego naszego kraju i PISu nie podsumowała.

Kinia cały czas mocno kibicuję i zaciskam:):):)

ach ta ustawa to dla mnie tylko podpucha- bo po pierwsze kasy nie będzie pewnie , a i tak niedopuszczą
a szkoda:(:(:(:(

zjolka gratulacje
Babulinka też zdrówka życzę- ja leczę grypę

Nikusia a gdzie Ty się podziewasz kochana???? halo... czytałam twój wpis na 28dni... może własnie tak trzeba co? Ja Ci powiem że własnie też to zrozumiałam i daję całkiem na luz teraz. Tylko u mnie ten cykl jeszcze sie nie skończył :> heh BUZIAK

lopop buziaki dzieki!

reklama

Kwiatek, jeszcze raz dzięki za super spotkanie :-) Miło mi było poznać Ciebie i Twojego M, jesteście super parą! Piękni, młodzi i przesympatyczni :-) Zdrówka życzę!
Pozdrawiam mocno resztę babeczek, na FB Was podczytuję ;-)

A ja... no cóż, zmagam się już drugi tydzień z gorączką, zatokami i mam już dosyć :dry:
Ostatnie wieści o refundacji IVF dały mi cień nadziei, że może uda się podejść. To chyba jedyna szansa dla nas. Bardzo mocno w to wierzę :tak: Póki co, nie poddaję się, jeszcze powalczę...

Ściskam Was i idę walczyć dalej z pierogami (dzisiaj w planach ok. 100szt. z mięsem ;-))
Balbinka dzieki mam nadzieje ze to nie ostatnie spotkanie:)
Ty tez piękna,miła laska jak nie wiem:)kwitniesz
Własnie refundacja ciekawa jestem jak to wszystko wyjdzie
A emek zaczeł od wczoraj łykac flegaminke jeszcze bo lepkosc tez słabo
Myślałam ze emkowi sie nie bedzie chcialo jechac ale nawet nie protestowal bo wie ze w dziewczynach z forum mam wsparcie
Psiaki własnie sie rozłożyły na kanapie

Do góry