reklama
K
Kinga85
Gość
KINGA juz zdąrzyliście sie bzyknąć? ;-)
Ładnie tempka w gorze, ale jak owulkę miałaś teraz, to musi sie to utrzymać ze dwa tyg, wiec jeszcze trochę przed Tobą...
o jakim bzyknięciu mowisz? dziś rano? a co to za problem heheheh
U mnie od 10dnia po owu zawsze tempka leciała już w dół dzień po dniu wiec czekam aby było chociaż te 14 max
amalfi
Fanka BB :)
No rano rano , a kiedy niby? Była jeszcze jeden raz;-)? Ja juz nie pamietam co to sex jest heheeh
No 14 dni musi Ci sie utrzymać minimum 12. Mnie tempka spadała na dwa dni przed @, a tak do samego końca mogłam sie łudzić, tylko nigdy sie nie łudziłam :-(, bo i po co?
No 14 dni musi Ci sie utrzymać minimum 12. Mnie tempka spadała na dwa dni przed @, a tak do samego końca mogłam sie łudzić, tylko nigdy sie nie łudziłam :-(, bo i po co?
K
Kinga85
Gość
nie zrozumiałam cię z tym seksem rano heh że niby zdziwiona jestes hahahahah
u nas sex to sama przyjemność od kąd postanowiłam że to koniec starań i własnie po powrocie z Gdańska zaczeliśmy całkiem na luzie kiedy tylko była na to ochota rano też jest fajnie!
no dlatego jak widzisz czekam grzecznie puki co
u nas sex to sama przyjemność od kąd postanowiłam że to koniec starań i własnie po powrocie z Gdańska zaczeliśmy całkiem na luzie kiedy tylko była na to ochota rano też jest fajnie!
no dlatego jak widzisz czekam grzecznie puki co
Cześć dziewczyny ;-)
Dawno tu nie zaglądałam
Nie sposób wszystko nadrobić, ale za pamięci - Zjola ogromne gratulacje za zdany egzamin (czytałam na blogu :-))
Kinga, mocno zaciskam &&&&&
Kwiatek, jeszcze raz dzięki za super spotkanie :-) Miło mi było poznać Ciebie i Twojego M, jesteście super parą! Piękni, młodzi i przesympatyczni :-) Zdrówka życzę!
Pozdrawiam mocno resztę babeczek, na FB Was podczytuję ;-)
A ja... no cóż, zmagam się już drugi tydzień z gorączką, zatokami i mam już dosyć
Ostatnie wieści o refundacji IVF dały mi cień nadziei, że może uda się podejść. To chyba jedyna szansa dla nas. Bardzo mocno w to wierzę Póki co, nie poddaję się, jeszcze powalczę...
Ściskam Was i idę walczyć dalej z pierogami (dzisiaj w planach ok. 100szt. z mięsem ;-))
Dawno tu nie zaglądałam
Nie sposób wszystko nadrobić, ale za pamięci - Zjola ogromne gratulacje za zdany egzamin (czytałam na blogu :-))
Kinga, mocno zaciskam &&&&&
Kwiatek, jeszcze raz dzięki za super spotkanie :-) Miło mi było poznać Ciebie i Twojego M, jesteście super parą! Piękni, młodzi i przesympatyczni :-) Zdrówka życzę!
A ja... no cóż, zmagam się już drugi tydzień z gorączką, zatokami i mam już dosyć
Ostatnie wieści o refundacji IVF dały mi cień nadziei, że może uda się podejść. To chyba jedyna szansa dla nas. Bardzo mocno w to wierzę Póki co, nie poddaję się, jeszcze powalczę...
Ściskam Was i idę walczyć dalej z pierogami (dzisiaj w planach ok. 100szt. z mięsem ;-))
Koralikowa
Balbinko ty bidulko zdrowka kochana...a co tam..jAK TAM??
Kiniu ja tez sledze twoj wykresik,,teraz tobie kibicujemy......
zjola a u ciebie cooo?? kiedy ma nieprzyjsc@
Kiniu ja tez sledze twoj wykresik,,teraz tobie kibicujemy......
zjola a u ciebie cooo?? kiedy ma nieprzyjsc@
Kinia cały czas mocno kibicuję i zaciskam
ach ta ustawa to dla mnie tylko podpucha- bo po pierwsze kasy nie będzie pewnie , a i tak niedopuszczą
a szkoda
zjolka gratulacje
Babulinka też zdrówka życzę- ja leczę grypę
ach ta ustawa to dla mnie tylko podpucha- bo po pierwsze kasy nie będzie pewnie , a i tak niedopuszczą
a szkoda
zjolka gratulacje
Babulinka też zdrówka życzę- ja leczę grypę
K
Kinga85
Gość
Nikusia a gdzie Ty się podziewasz kochana???? halo... czytałam twój wpis na 28dni... może własnie tak trzeba co? Ja Ci powiem że własnie też to zrozumiałam i daję całkiem na luz teraz. Tylko u mnie ten cykl jeszcze sie nie skończył :> heh BUZIAK
lopop buziaki dzieki!
lopop buziaki dzieki!
reklama
kwiatuszekq20
Balbinka dzieki mam nadzieje ze to nie ostatnie spotkanie
Ty tez piękna,miła laska jak nie wiemkwitniesz
Własnie refundacja ciekawa jestem jak to wszystko wyjdzie
A emek zaczeł od wczoraj łykac flegaminke jeszcze bo lepkosc tez słabo
Myślałam ze emkowi sie nie bedzie chcialo jechac ale nawet nie protestowal bo wie ze w dziewczynach z forum mam wsparcie
Psiaki własnie sie rozłożyły na kanapie
Podziel się: