reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki Weteranki...

reklama
Cześć babeczki!

Ja od wczoraj siedzę w dołku :(
Mojego M nie ma prawie tydzień ale czuję, że on nie potrzebuje ze mną kontaktu. Ja się dwoję i troję, żeby na skype pogadać a on albo zapomina, albo jest zdziwiony, że ja się dobijam
unhappy.gif
. Już wczoraj mu powiedziałam że chyba nie będę codziennie z nim gadać, bo to nie ma sensu. Na dokładkę powiedział, że Japonki są bardzo ładne i on nie wie czemu jego koledzy, którzy byli już wcześniej w Japonii mówili, że tam są same brzydactwa. No to mu wyjaśniłam, że na pewno przy żonach tak mówili, żeby w nich zazdrości nie wzbudzać. No i tak doszłam do wniosku, że ja japonek szczupłych młodziutkich nie przebiję z moim wiekiem i na domiar puchnącą stopą
unhappy.gif
. Cholera najwyraźniej sks mnie dopada.
Tak się zastanawiam dlaczego ja muszę wyjść z siebie i stanąć obok, żeby faceta przy sobie zatrzymać, ech. Ja wiem, że on pewnie mnie nie zdradzi, ale chodzi mi o to uczucie a nie tylko o mieszkanie razem :( A tu ani kocham Cię, ani tęsknię :( Chyba dzisiaj nie będę dzwoniła.

Pozdrowionka

cześć dziewczynki :)))

ja własnie dotarłam do pracy
machina chodzi a ja kawke pije jeszcze puki moge ;) zaraz bedzie zapierdziel.
Fiol poszedł dziś ostatni dzień do przedszkola, cała reklamówka czekoladek merci dla pań:))) dumny jak paw hehe

Zjola wiesz może co dziennie nie rozmawiajcie poprostu...daj mu czas...sam zateskni i zadzwoni! zobaczysz:) wiesz jak to faceci,.... nie smuć się. Wiem że tesknisz bo tez bym teskniła.... buziak

Zjolaaaaa :(:-:)-:)-(
Biedna...dasz radę Kochana! A Ty ze swoją urodą przebijasz wszystkie japonki razem wzięte! No ja Cię proszę, gdzie facet spojrzy na kości ze skośnymi oczami? :))) No co Ty!? Będzie ok:) A mąż zachwycony tym wszystkim, przejdzie mu za dzień czy dwa i sam będzie dzwonił 2x dziennie! :)

Kinga, Corazon - ja też tak sobie to tłumaczę, ale serducho lekko kłuje, no co ja zrobię, że tak mam :( Pewnie też mi przejdzie za chwilę, oleję to i kropka. Na szczęście mam tak zajęte dni, że mam mało czasu na myślenie. Dzisiaj jestem w pracy, potem gnam do lekarza na badania związane z kursem a potem z Młodym idziemy do mojego taty, a potem gnamy odebrać szarlotkę od mojej przyjaciółki, która mnie ratuje z powodu jutrzejszej wizyty gości. Koleżanka podrzuca mi syna na tydzień, na przechowanie. Więc myślę, że oszaleję i zajmę myśli czymś innym :oo2::rofl:

zjola przejdzie ci:)))) oj to bedziesz miała wesoło z dzieciakami! :-D i pamietaj! jesteś najpiekniejszą kobietą dla swojego męża i nie dopuszczaj do siebie głupich myśli ;-) buziak
0002020C.gif

reklama
Do góry